VESTI FK Čukarički

Prvi meč Stefana Kovača u Super ligi, prvi gol Stefana Šapića-StefanŠapić,StefanKovač-

Prvi meč Stefana Kovača u Super ligi, prvi gol Stefana Šapića

Dvojica momaka posebno će pamtiti meč protiv Voždovca i pobedu od 3:0, u okviru 23. kola Super lige Srbije. Stefan Kovač, pojačanje u zimskom prelaznom roku Čukaričkog, odigrao je prvu superligašku utakmicu u karijeri, bio je starter, a na terenu je proveo čitavih 90 minuta.

Takođe, štoper Stefan Šapić, momak koji je na Banovom brdu od 2009. godine, upisao je prvi gol u dresu Brđana u seniorskoj konkurenciji. Njegov pogodak bio je treći i poslednji na duelu protiv Voždovca.

- Napravili smo, hajde da kažemo, dogovor, da forsiramo što više mladih oigrača iz naše škole. Kovač je zamenio Đorđevića, koji se razboleo. Mlad je igrač, rođen 1999. godine, drago mi je što se uklopio u ekipu. O njegovim mogućnostima govorićemo ubuduće. U meču protiv Voždovca smo prezadovoljni njegovom igrom, treba znati da mu je ovo prva superligaška utakmica u životu. Odigrao je čitavih 90 minuta, to je nešto veliko za njega, ali i za ceo klub. Kao i svi ostali, i on je imao fenomenalan pristup utakmici. Dostojno je zamenio našeg mladog reprezentativca Aleksandra Đorđevića – pohvalio je Kovača, ali i ostale momke trener belo-crnih Simo Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar