VESTI FK Čukarički

Preokret Čukaričkog protiv Mladosti, dva gola Badamosija i evrogol Ovusua--

Preokret Čukaričkog protiv Mladosti, dva gola Badamosija i evrogol Ovusua

Čukarički - Mladost (Lučani) 3:1 (2:1)

Strelci: 0:1 - Bojović u 10, 1:1 - Badamosi u 16, 2:1 – Badamosi u 20, 3:1 – Ovusu u 64. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 500. Sudija: Nenad Minaković. Pomoćnici: Atila Harmat i Nikola Rijavec. Žuti kartoni: Ovusu (Čukarički), Milošević, Ješić (Mladost).

ČUKARIČKI: Belić, Tošić, Kovačević, Docić (od 74. Lukić), Stevanović, Adžić (od 82. Rogan), Badamosi (od 82. Spasojević), Puškarić, Mijailović, Lučić (od 66. Ivanović), Ovusu (od 74. Petković).

MLADOST: Samčović, Milošević, Dunđerski (od 46. Udovičić), Babić, Jojić, Baha (od 72. Sremčević), Gordić (od 46. Radivojević), Leković, Ćirković, Ješić, Bojović.

Čukarički je ostvario važan trijumf protiv Mladosti iz Lučana, u poslednjem meču devetog kola Super lige Srbije – 3:1. I to posle preokreta, gosti su poveli pogotkom Bojovića u desetom minutu. U roku od deset minuta Brđani su preokrenuli, sa dva gola Badamosija, u 16. i 20. minutu, a posle evrogola Ovusua u 64. minutu pobednik je bio odlučen.

Prva dobra akcija na meču viđena je u šestom minutu, Adžić je odlično uputio povratni pas ka Dociću, a kapiten Čukaričkog je sa 16 metara šutirao zamalo pored gola Lučanaca. Mladost je povela posle prvog ozbiljnjegnapada je povela posle prvog ozbiljnijeg napada na utakmici, akciju su počela dvojica najmlađih, Jojić je dodao do Gordića, ovaj do jednog od najiskusnijih, najboljeg strelca gostiju, Milana Bojovića, koji je lako pogodio sa tri metra – 0:1.

Šansa Čukaričkog iz 15. minuta najavila je izjednačenje. Tošić je šutirao iskosa sa leve strane, sa desetak metara, Samčović je odbranio, a Badamosiju je malo nedostajalo da loptu pošalje u mrežu. U nastavku akcije, Ovusu je centrirao, a Badamosi je sa 11 metara glavom ovoga puta bio vrlo precizan – 1:1.

Već u 20. minutu Čukarički je preokrenuo. Bila je to vrlo dobra akcija Brđana, Mijailović je odlično centrirao sa desne strane, a Badamosi još jednom glavom savladao Samčovića - 2:1. Četiri minuta kasnije odlična solo akcija Ovusua, vukao je dugo loptu i potom šutirao sa 18 metara, zamalo pored gola gostiju.

Usledio je nešto mirniji period igre, sve do odličnog pokušaja Badamosija, zahvatio je poluvolej Gambijac iskosa sa desne strane, šutirao je zamalo pored gola Mladosti. U prvom minutu nadoknade odlična prilika gostiju za izjednačenje, Dunđerski je lepo centrirao sa leve strane, Bojović je zahvatio loptu glavom i šutirao zamalo pored Belićevog gola.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Bojović je ponovo bio u šansi, posle centaršuta Radivojevića sa leve strane zahvatio je loptu glavom sa desetak metara, ali je šutirao pravo u Belića. Vredelo je čekati 64. minut. Još jednom je Ovusu dobio malo više prostora, povukao je loptu i potom šutirao sa 23 metra, Samčović nije imao nikakvih šansi - 3:1.

Komentari (0)

Napiši Komentar