VESTI FK Čukarički

Prekinut meč između Čukaričkog i Alanije u 44. minutu--

Prekinut meč između Čukaričkog i Alanije u 44. minutu

Čukarički - Alanija 0:0, prekid u 44. minutu.

Stadion: “Mardan” u Antaliji. Sudija: Redžepoglu. Žuti kartoni: Stevanović, Jovanović (Čukarički), Tataev, Zacejev, Magomedov, Kobesov (Alanija).

ČUKARIČKI: Mićović, Stevanović, Šapić, Drezgić, Roganović, Mijailović, Lukić, Kovač, Savić, Janković (od 30. Endijae), Jovanović.

ALANIJA: Tomaev, Kačmazov, Tataev, Zacejev, Kočiev, Butaev, Caroev, Magomedov, Kobesov, Mašukov, Kubulov.

Umesto fudbala, tuča u meču koji je trebalo da ima epitet prijateljskog. Meč između Čukaričkog i Alanije prekinut je u 44. minutu, a turski sudija mogao je mirne duše da svira kraj i ranije. Igrači ruskog drugoligaša od prvog minuta bili su veoma nervozni, igrali su izuzetno grubo, pa je bilo samo pitanje trenutka kad će susret biti prekinut.

Stigli su i da povrede Aleksu Jankovića, a pred kraj prvog poluvremena usledio je opšti metež. Srećom, izbegnute su još teže posledice, a moglo je da ih bude... Saša Ilić je, iako vrlo nervozan zbog nesportskih poteza ruske ekipe tokom meča, bio je izuzetno staložen kad je izbio ozbiljan incident, brzo je poslao ekipu u svlačionicu, odmah potom i u autobus, kojim je Čukarički krenuo ka hotelu.

U prvih 20 minuta utakmice nije bilo većih uzbuđenja, igralo se sa mnogo tempa, dosta duela, uglavnom između dva šesnaesterca, ali bez konkretnih prilika. Zanimljivo je bilo tek u 21. minutu, ali ne zbog šanse nekog od timova, već zbog verbalnog duela Mijailovića i Tataeva, iniciranog od strane ruskog igrača.

U 24. minutu Roganović je fantastično centrirao sa leve strane, ali je Jovanović glavom nešto lošije zahvatio loptu, koja je otišla pored gola Alanije. Nekoliko minuta kasnije ponovo slična akcija, ovoga puta iz “skraćenog kornera”, Roganović je još jednom odlično centrirao, Jovanović je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je na loptu natrčao Drezgić, ali nije uspeo da je iz neposredne blizine smesti u protivničku mrežu.

Potom, na žalost, više nije bilo fudbala na terenu “Mardan” stadiona u Antaliji... Naredni meč Brđani će odigrati već za dva dana, rival će im biti slovački tim Dunajska Streda.

Komentari (0)

Napiši Komentar