VESTI FK Čukarički

Poznati svi rivali Čukaričkog u Turskoj, ponovo sa kijevskim Dinamom--

Poznati svi rivali Čukaričkog u Turskoj, ponovo sa kijevskim Dinamom

Čukarički je ugovorio svih šest prijateljskih mečeva tokom zimskih priprema u Turskoj. Brđani će kao i prošle godine boraviti u Antaliji, a na insistiranje stručnog štaba i menadžmenta kluba ponovo će rivali biti izuzetno kvalitetni. Čini se da belo-crni nikad nisu imali atraktivnije i teže protivnike u prijateljskim mečevima u prošlosti.

Brđani će prvi meč na pripremama u Turskoj odigrati 15. januara protiv poljske Legije, tri dana kasnije rival će biti azerbejdžanski Karabag. Kao i prošle godine, Čukarički će u Antaliji igrati protiv ukrajinskog Dinama iz Kijeva, 21. januara, a dan kasnije rival će biti slovenački Maribor. Poslednje dve provere belo-crni će imati 25. i 26. januara, prvu protiv bugarskog tima CSKA 1948, drugu protiv austrijskog LASK-a iz Linca.

- Tražili smo jake rivale za zimske pripreme u Antaliji, uspeli smo u tome. Ovo je ujedno i dokaz da je Čukarički postao klub koji je prepoznat u evropskim okvirima kao ozbiljan, tako da su naši rivali bez problema prihvatili ponudu da odigramo prijateljske susrete. Sigurno je da će našem timu provere protiv ekipa koje su igrale i u grupnim fazama Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencije mnogo značiti, u sticanju iskustva i samopouzdanja pred završne borbe u prolećnom delu Super lige Srbije – kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Komentari (0)

Napiši Komentar