VESTI FK Čukarički

Poziv za akreditovanje za meč sedmog kola Super lige Srbije Čukarički – Crvena zvezda--

Poziv za akreditovanje za meč sedmog kola Super lige Srbije Čukarički – Crvena zvezda

Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da sezonske akreditacije za meč sedmog kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde (petak, 11. septembar, 19 časova), neće važiti. Ujedno, pozivamo predstavnike medija da se akredituju za izveštavanje sa meča Čukarički – Crvena zvezda.

Svi zainteresovani mediji zahtev za akreditovanje mogu da pošalju na mejl adresu „pr@fkcukaricki.rs“, a u zahtevu za svakog novinara, fotoreportera i snimatelja za koga se traži akreditacija potrebno je navesti sledeće:

– ime i prezime

– JMBG

– vrsta akreditacije koja se traži (pres ili foto)

– naziv redakcije iz koje dolaze

- fotografiju validne novinarske legitimacije za 2020. godinu

Svi kojima bude odobrena akreditacija biće uvršteni na spisak osoba kojima je dozvoljen ulazak na stadion, te iz tog razloga apelujemo na sve predstavnike medija (novinare, fotoreportere i snimatelje) da prilikom dolaska na utakmicu sa sobom obavezno ponesu ličnu kartu, kako bi mogli da potvrde svoj identitet prilikom ulaska.

Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja u skladu sa organičenim kapacitetima na stadionu i određenim prioritetima, pre svega u vezi sa redovnim izveštavanjem o aktuelnostima u vezi sa FK Čukarički.

Rok za slanje zahteva je četvrtak, 10. septembar, do 14:30 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje! Svim predstavnicima medija kojima se odobri ulazak na stadion, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije u četvrtak, 10. septembra, do 15 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar