VESTI FK Čukarički

Poziv za akreditovanje za meč Čukarički – Olimpijakos--

Poziv za akreditovanje za meč Čukarički – Olimpijakos

Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da je otpočeo proces akreditovanja za revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv grčkog Olimpijakosa (četvrtak, 20 časova, stadion “Dubočica” u Leskovcu). Proces akreditovanja će trajati do srede u 12 časova, a predstavnike medija molimo da ispoštuju rok, s obzirom da nakon isteka istog NEĆE BITI MOGUĆE dodatno akreditovanje.

U zahtevu za akreditaciju koji treba poslati OBAVEZNO na memorandum redakcije na mejl aleksandar.petrovic@fkcukaricki.rs potrebno je navesti ime i prezime osobe za koju se traži akreditacija, broj lične karte i ime medija iz koga osoba dolazi, kao i fotografiju validne novinarske legitimacije za tekuću godinu. U protivnom NEĆEMO MOĆI da Vam izdamo akreditaciju za predstojeći meč.

Akreditacije ćete moći da preuzmete u sredu na konferenciji za novinare FK Čukarički (16,45 časova) na stadionu “Dubočica” u Leskovcu, ili u četvrtak na dan utakmice na stadionu. Oficijelni trening FK Čukarički biće održan u sredu od 17,30 časova, a predstavnici medija će prema pravilima UEFA moći da posmatraju prvih 15 minuta treninga.

Konferencija za novinare FK Olimpijakos biće održana takođe u press sali na stadionu “Dubočica”, u sredu od 18,45 časova, a trening grčkog tima počeće u 19,30 časova. Takođe će moguće biti prisustvo na prvih 15 minuta treninga Olimpijakosa.

Apelujemo na sve predstavnike medija (novinare, fotoreportere i snimatelje) da prilikom dolaska na utakmicu sa sobom obavezno ponesu ličnu kartu, kako bi mogli da potvrde svoj identitet prilikom ulaska.

Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja, a zbog ogromnog interesovanja za predstojeći meč. Naravno, FK Čukarički će prevashodno voditi računa o medijima koji redovno izveštavaju o aktuelnostima u vezi sa našim klubom.

Komentari (0)

Napiši Komentar