VESTI FK Čukarički

Posle omladinaca Čukaričkog, i kadeti savladali Crvenu zvezdu u gostima!--

Posle omladinaca Čukaričkog, i kadeti savladali Crvenu zvezdu u gostima!

Crvena zvezda – Čukarički 1:2 (0:2)

Strelci: 0:1 – Baić u 15, 0:2 – Drezgić u 32, 1:2 – Radulović u 55. minutu. Pomoćni teren stadiona “Rajko Mitić”. Žuti karton: Rogan u 60. minutu. (Čukarički).

CRVENA ZVEZDA: Ćopić, Maksimović, Prijović, Matić, Lukić, Pisar, Pantović (od 73. Đuričković), Preduv (od 46. Ilić), Babić, Eleven (od 46. Radulović), Njamculović (od 66. Pilica).

ČUKARIČKI: Kožul, Rogan, Kadijević, Ćalić (od 80. Sekulić), Drezgić, Nikolić, Šare (od 66. Stajković), Jovanović, Bajić (od 87. Ilić), Ergelaš (od 57. Aćimović), Đukić.

Posle omladinaca Čukaričkog, na gostovanju Crvenoj zvezdi slavili su i kadeti na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić” – 2:1 (2:0). Bolji početak meča gosti su naplatili pogotkom Baića u 15. minutu, a posle kornera koji je izveo Đukić, Drezgić je udvostručio prednost.

Crveno-beli su u nastavku preuzeli inicijativu, a pogodak Radulovića u 10. minutu nastavka vratio je neizvesnost u meč. Do kraja duela Čukarički je sačuvao prednost, u velikoj meri zahvaljujući odbranama Kožula, te je osvojio velika tri boda. Čukarički je posle osam kola na drugoj poziciji, sa pet pobeda i tri remija, uz sjajnu gol-razliku, 21:6.

Pobedili i pioniri Čukaričkog

Prelep vikend za Čukarički upotpunili su pioniri, koji su na gostovanju Zemunu takođe bili uspešni, pobedili su sa 2:1. Oba pogotka postigao je Uroš Miladinović. Radi se o generaciji momaka rođenih 2004. godine.

Komentari (0)

Napiši Komentar