VESTI FK Čukarički

Poraz omladinaca, remi kadeta, mlađi kadeti u Zemunelu brojali do pet--

Poraz omladinaca, remi kadeta, mlađi kadeti u Zemunelu brojali do pet

Omladinci Čukaričkog su prošlog vikenda poraženi na gostovanju gradskom rivalu Brodarcu. Domaći su slavili trijumf golovima Koste Zečevića u 34. i Danila Miladinovića u 78. minutu. Brđani posle osam kola imaju 13 osvojenih bodova i nalaze se na petom mestu Omladinske lige Srbije. U narednoj rundi, belo-crni će ugostiti Radnički 1923.

Kadeti Čukaričkog odigrali su nerešeno protiv Brodarca na gostovanju – 2:2. Domaći su dva puta vodili, prvi put posle gola Kolašinca u 37. minutu. Samo tri minuta kasnije izjednačio je Nikša Delibašić, ali je Brodarac imao prednost i posle pogotka Milosavljevića u 51. minutu. Ipak, u drugom minutu nadoknade vremena bod svom timu obezbedio je Marko Arsović. Kadeti belo-crnih posle osam kola nalaze se na trećem mestu sa 19 osvojenih bodova. U narednoj rundi Čukarički će ugostiti Slogu iz Požege.

Mlađi kadeti su bili ubedljivi na gostovanju Teleoptiku, slavili su trijumf od čak 5:1. Golove za Brđane postigli su Mihajlo Cvetković u 13. i 18. iz jedanaesterca, Uroš Tegeltija u 37. i 40, odnosno Miloš Aranđelović u 56. minutu, dok je čast domaćina spasao Stamenković u 55. minutu.

Pioniri su izgubili na gostovanju OFK Beogradu – 3:2. Romantičari su imali čak tri gola prednosti, posle pogodaka Đurovića u 6. i 13, odnosno Stolića u 21. minutu. Do kraja susreta Brđani su zapretili golovima Matea Maravića u 58. i Vojina Veskovića u 80. minutu, ali nisu uspeli da stignu do boda.

Uspešni su bili mlađi pioniri, koji su savladali Voždovac na strani. Domaći su poveli golom Šmigića u 26. minutu, ali su Brđani režirali preokret, pogocima Vasilija Dudića u 39, Lazara Šutanovca u 43. i Andreja Todorovića u 47. i 67. minutu. Do trijumfa u gostima su došli i petlići, koji su bili bolji od Radničkog u Obrenovcu – 2:0. Pobedu su golovima obezbedili Lazar Petrović u 58. i Pavle Šmigić u 60. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar