VESTI FK Čukarički

Poraz omladinaca, remi kadeta, mlađi kadeti 8 od 8--

Poraz omladinaca, remi kadeta, mlađi kadeti 8 od 8

 Omladinci i kadeti Čukaričkog u protekloj rundi bili su gosti Brodarca na Starom sajmištu. Ekipa Velička Kaplanovića poražena je od trenutno lidera Omladinske lige Srbije sa 2:1. Domaći su vodili golovima Lade u 28. i Mladenovića u 73. minutu, a konačan rezultat postavio je Mitar Ergelaš u 79. minutu. Omladinci su posle 11 odigranih kola na šestom mestu, sa 19 osvojenih bodova, a u narednom kolu ugostiće Napredak (subota, 16 časova).

Ekipa Saše Klajića osvojila je bod na gostovanju Brodarcu. Brđani su poveli golom Strahinje Borisavljevića u 16. minutu, a izjednačenje i konačan rezultat postavio je Stublinčević u 80. minutu. Kadeti su ostali na prvom mestu, sa 26 bodova posle 11 kola, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina. U narednom kolu, kadeti Čukaričkog ugostiće Napredak na Carevoj ćupriji (subota, 13,30 časova).

Mlađi kadeti su nastavili sa sjajnim partijama i pobedama. Ekipa Momira Milete je bila uspešna i na gostovanju BSK-u u Borči, gde je slavila sa 4:0. Golove su postizali Luka Pantelić u 16, Leonardo Brando Maksimović u 28. i 51. i Milan Aleksić u 49. minutu. Mlađi kadeti su na čelu tabele, sa maksimalnih 24 boda, uz sjajnu gol-razliku – 43:7.

Pioniri nisu odigrali meč protiv Internacionala, ali su na terenu bili mlađi pioniri. Oni su bili uspešni protiv Milutinca u Zemunu, slavili su sa 3:0. Golove su postigli Andrej Bačanin u 50, Danilo Bulatović iz jedanaesterca u 60. i Uglješa Majić u 80. minutu. Posle pet odigranih mečeva belo-crni imaju 12 osvojenih bodova.

Komentari (0)

Napiši Komentar