VESTI FK Čukarički

Poraz kadeta od Zvezde, mlađi kadeti 17 od 17, pali i crveno-beli--

Poraz kadeta od Zvezde, mlađi kadeti 17 od 17, pali i crveno-beli

Kadeti Čukaričkog poraženi su u derbiju 16. kola od Crvene zvezde na Carevoj ćupriji – 2:3. Bio je to izuzetno uzbudljiv meč, u kojem su crveno-beli stekli dva gola viška, precizni su bili Vukojević u 64. i Nedeljković u 67. minutu. Ipak, Brđani se nisu predavali, pa su golovima Veljka Radosavljevića u 84. i Marka Arsovića u 88. minutu izjednačili. Ali, gosti su golom Mijatovića u 90. minutu stigli do pobede u derbiju.

Mlađi kadeti Čukaričkog slavili su trijumf protiv Crvene zvezde sa 3:1. Brđani su poveli golom Mihajla Cvetkovića u 17. minutu, ali su crveno-beli izjednačili posle autogola Vuka Dragovića osam minuta kasnije. Ipak, trijumf izabranicima Lazara Popovića golovima u 36. i 79. minutu su potom obezbedili Andrej Bačanin i Marko Karanović. Mlađi kadeti su neprikosnoveni, ostvarili su u prvom delu sezone svih 17 pobeda, uz gol-razliku 91:15!

Brđani imaju i najboljeg strelca ovog takmičenja, Cvetković je do sada postigao 34 gola. Odloženi meč prvog kola igrali su pioniri Čukaričkog i Crvene zvezde. Brđani su na gostovanju poraženi sa 3:1. Belo-crne je u vođstvo u 18. doveo Mateo Maravić, ali su domaći preokrenuli pogocima Đorđevića u 38, Popovića u 42. i Vasilića u 60. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar