VESTI FK Čukarički

Poraz Čukaričkog u Kruševcu-MarkoDocić,Beko IsmaelFofana-

Poraz Čukaričkog u Kruševcu

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od Napretka u 36. kolu Super lige Srbije rezultatom 3:2 (2:1).

Meč u Kruševcu rešio je Ibrahima Ndiaje koji je postigao svoj het-trik, dok su golove za Čukarički dali Marko Docić i Ismael Beko Fofana.

Ndiaje je već u 10. minutu matirao Belića, ali je Docić na isteku pola sata igre izjednačio rezultat. Ipak, Ndiaje je do poluvremena uspeo još jednom da pogodio mrežu Čuke, i to u 42. minutu.

Isti igrač je povisio na 3:1 u 61. minutu, da bi rezervista Beko Fofana u 77. uneo neizvesnost u sam finiš utakmice. Međutim, ispostavilo se da je to konačan rezultat.

Trener našeg tima Nenad Lalatović u ovom meču nije mogao da računa na povređene Borisa Kopitovića, Asmira Kajevića i Ognjena Mudrinskog, a šansu u drugom poluvremenu su, pored Fofane, dobili još Milojević i Tedić.

Čukarički je sada na 6. mestu sa 32 osvojena boda i za to četvrto mesto će mu biti potrebna pobeda protiv Vojvodine u poslednjem kolu. Ali, nije sve u rukama našeg tima. Osluškivaće se i rezultat ostalih konkurenata. Tu, pre svega, mislimo na Voždovac i Radnički iz Niša.

Potrebno je da Voždovac ne pobedi Crvenu zvezdu na Marakani, kao i da Radnički kod kuće ne trijumfuje protiv Napretka.

Napredak - Čukarički 3:2 (2:1)
(Ndiaje 10, 42, 61 - Docić 29, Fofana 77)

Napredak: Nik. Petrović, Kostić, Ostojić, Ne. Petrović, Vulić, Seikida, Veškovac (Simonović 66), Zec (Eskić 82), Boranijašević, Ndiaje (Basrak 73), Vukanović.

Čukarički: Belić, Stevanović, Đurić, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Stojanović (Fofana 58), Docić, Belaković, Ovusu (Milojević 58), Bojić (Tedić 79).

Komentari (0)

Napiši Komentar