VESTI FK Čukarički

Poraz Čukaričkog na prvom pripremnom meču u Sloveniji--

Poraz Čukaričkog na prvom pripremnom meču u Sloveniji

Čukarički – Ural 0:1 (0:0)

Stadion: u Gornjoj Radgoni. Gledalaca: 20. Strelac: Gluškov u 73. minutu.

ČUKARIČKI: Belić, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Šošević, Drinčić, Docić, Bojić, Zorić, Ovusu, Mudrinski. Igrali su još: Bogosavac, Tedić, Veličković, Stojanović, Đurić, Belaković, Šarić, Kamenović, Birmančević, N.Stevanović, Kiso.

URAL: Godžur, Arojian, Balažic, Bikfalvi, Bavin, Kulakov, Dimitrov, Iljan, Merkulov, El Kabir, Emeljanov. Igrali su još: Baklov, Poletaev, Kozin, Dinga, Dancev, Gluškov, Egorčev, Fidler, Bevejev, Jusupov.

U prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji, Čukarički je poražen minimalnim rezultatom od ekipe Urala za koju igraju nekadašnji prvotimac Partizana Gregor Balažic i Dominik Dinga.

Novi trener Čukaričkog, Simo Krunić nije mnogo menjao tim u odnosu na onaj koji je završio sezonu. Od standardnih igrača nedostajao je u startinh jedanaest samo Miroslav Bogosavac (imao problema sa lakšom povredom) koji je šansu dobio u nastavku utakmice.

Dobro su igrali Brđani naročito u prvom poluvremenu,a dobre šanse imao je odlični napadač Ognjen Mudrinski. U nastavku meča šansu su dobili igrači uglavnom iz omladinskog pogona, a očigledno je da se još nisu prilagodili na seniorsku konkurenciju.

Trenutak nepažnje u 73. minutu iskoristio je Glušakov i tako doveo u vođstvo Ural. Narednu utakmicu Brđani igraju 3. jula protiv mađarskog prvaka Videotona. Sa klupe ovaj tim predvodi Marko Nikolić, a igraju Danko Lazović i braća Šćepović.

Komentari (0)

Napiši Komentar