VESTI FK Čukarički

Pobede omladinaca i kadeta protiv Zemuna, pet golova Cvetkovića, desetka mlađih pionira--

Pobede omladinaca i kadeta protiv Zemuna, pet golova Cvetkovića, desetka mlađih pionira

Omladinci Čukaričkog slavili su u okviru četvrtog kola na gostovanju Zemunu – 3:1. Brđani su na taj način ostvarili drugi trijumf u sezoni. Izabranici Pavla Delibašića poveli su golom Mihajla Spasojevića u 38. minutu, a Zemunci su izjednačili golom Nikolića tri minuta kasnije. Ipak, u drugom poluvremenu su belo-crni obezbedili pobedu golovima Vukašina Braunovića u 49. i Igora Miladinovića šest minuta kasnije. U narednom kolu omladinci Čukaričkog će ugostiti ekipu Rada na stadionu BASK-a.

Trijumfalnu nisku nastavili su kadeti. I oni su za rivala imali ekipu Zemuna, a taj meč bio je igran na terenu SC FS Beograda na Adi Ciganliji. Izabranici Momira Milete slavili su ubedljiv trijumf – 4:0, golove su postizali Mihailo Madžarević u trećem, Nikša Delibašić u 12, Marko Arsović u 48. i Veljko Radosavljević u 63. minutu. Posle četiri kola Brđani su u vrhu tabele sa maksimalnim skorom, po 12 bodova imaju još Grafičar, Vojvodina i Spartak.

Mlađi kadeti pod komandom Lazara Popovića bili su ubedljivi na gostovanju Radničkom sa Novog Beograda – 7:0. Blistao je Mihajlo Cvetković sa pet postignutih golova, pogađao je u 4, 26, 33, 36. i 59. minutu. Precizni su bili još Ognjen Đorić u 67. i Marko Karanović u 69. minutu. Mlađi kadeti su odigrali četiri meča, imaju isto toliko pobeda u dosadašnjem toku takmičenja.

Pioniri, koje sa klupe predvodi Zdravko Rauković, osvojili su prvi bod ove sezone protiv novobeogradskog Radničkog – 2:2. Gosti su poveli u 21. minutu golom Milivojevića, ali su Brđani preokrenuli pogocima Matea Maravića u 43. i Mateje Krstića u 53. minutu. Bod Radničkom obezbedio je Andrej Ristić u 61. minutu.

Uspešni su bili mlađi pioniri koje sa klupe predvodi Aleksandar Tomović, na gostovanju Milutincu slavili su pobedu od čak 10:0. Golove su postizali Nemanja Mirković (13. minut), Filip Matijašević (20), Mateja Marković (22), Stefan Rankov (35), Đorđe Todorović (41, 45), Andrej Todorović (48, 51), Jovan Mrvaljević (44) i Luka Đorđević (70).

Mlađi pioniri Brđana koji nastupaju u Ligi B su takođe ostvarili trijumf. Ekipu Slobodana Dinćića do pobede od 6:0 protiv OFK Beograda predvodili su Andrej Jovanović golovima u 17. i 32. minutu, kao i Nikola Stojaković u 38, Uroš Dragišić u 44, Andrija Mladenović u 55. i Vanja Antić u 63. minutu.

Na kraju, do pobede su došli i petlići pod komandom Darija Vukote. Oni su bili bolji od Olimpika – 2:1. Čukarički je poveo u četvrtom minutu posle gola Lazara Mirosavljevića, a prednost je duplirana u 26. golom Danila Feketea. Domaći su počasni pogodak postigli u 32. minutu, učinio je to Ilija Džanić koji je savladao svog golmana.

Komentari (0)

Napiši Komentar