VESTI FK Čukarički

Omladinci izgubili od IMT-a, šestica kadeta, remi pionira sa Crvenom zvezdom-VeljkoRadosavljević,IgorMiladinović,NikšaDelibašić,MihajloCvetković,AndrejSubotić-

Omladinci izgubili od IMT-a, šestica kadeta, remi pionira sa Crvenom zvezdom

Omladinci Čukaričkog porazom su počeli prolećni deo sezone. Brđani su gostovali ekipi IMT-a, a izgubili su u dramatičnom meču, koji je rešen u 90. minutu. Tada je Vuk Denković golom obezbedio trijumf „traktoristima“ – 2:1. Prethodno su domaći poveli u 29. minutu pogotkom iz jedanaesterca, precizan je bio Vasić, a izjednačio je, takođe sa bele tačke, Igor Miladinović u 73. minutu.

Kadeti su bili uspešni na startu, izabranici Momira Milete lako su došli do trijumfa na gostovanju fenjerašu Adi – 6:0. Po dva pogotka postizala su trojica igrača, Nikša Delibašić u 8. i 64, Veljko Radosavljević u 39. iz jedanaesterca i 65, odnosno Andrej Subotić u 60. i 85. minutu.

Na kraju, pioniri koje predvodi Slobodan Dinčić, odigrali su nerešeno protiv Crvene zvezde na svom stadionu – 2:2. Crveno-beli su u 12. minutu poveli golom Stojkovića, a preokret je doneo Mihajlo Cvetković, pogocima u 25. i 48. minutu. Ipak, konačan rezultat postavio je Pantić u 79. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar