VESTI FK Čukarički

Omladinci i kadeti slavili protiv Spartaka na Carevoj ćupriji-OgnjenAjdar,AleksandarMartić,MihailoLjumović,ViktorRogan-

Omladinci i kadeti slavili protiv Spartaka na Carevoj ćupriji

Omladinci i kadeti Čukaričkog sastali su se sa Spartakom, oba meča odigrana su na stadionu BASK-a na Carevoj ćupriji. I u oba je slavio domaćin, u oba rezultat je na kraju glasio 2:0. Najpre su u jutarnjem terminu kadeti osvojili važna tri boda. Subotičani su odolevali u prvom poluvremenu, ali je u 69. minutu Aleksandar Martić načeo goste.

Pobedu je golom u 81. minutu potvrdio Mihailo Ljumović, samo minut nakon što je kročio na teren. Kadeti su sada na deobi prvog mesta sa Vojvodinom, sa 53 osvojena boda i utakmicom više u odnosu na Novosađane. U narednom kolu Čukarički će gostovati ekipi Grafičara.

Odmah posle kadeta na isti teren istrčali su omladinci, koji su takođe ostvarili vredan trijumf. Ispostavilo se da su izabranici Velička Kaplanovića sav posao završili u prvom poluvremenu, kad su i postignuti svi golovi na ovom susretu.

Najpre je Ognjen Ajdar pogodio u 20. minutu, a deset minuta kasnije precizan je bio i Viktor Rogan. Omladinci Čukaričkog su trenutno peti na tabeli, sa 44 osvojena boda. U narednom kolu Brđani će gostovati Grafičaru.

Komentari (0)

Napiši Komentar