VESTI FK Čukarički

Omladinci i kadeti Čukaričkog ubedljivi protiv TSC-a--

Omladinci i kadeti Čukaričkog ubedljivi protiv TSC-a

Omladinci i kadeti Čukaričkog ostvarili su prve pobede ove sezone. Obe selekcije Brđana su bile uspešne protiv ekipe TSC-a iz Bačke Topole. Omladinci su bili prilično ubedljivi, pobedili su sa čak 5:1. Zanimljivo, svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu, u nastavku igre rezultat se nije menjao.

Belo-crni su poveli golom Igora Miladinovića u desetom minutu, a potom su po dva gola postigli Nikša Delibašić, u 26. i 44, odnosno Marko Arsović u 28. i 38. minutu. Vojin Serafimović je u 35. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Kadeti su bili još ubedljiviji, slavili su sa 5:0. Već do poluvremena je rešeno pitanje pobednika, Brđani su imali tri gola prednosti, a pogađali su Ognjen Vujašević u 33, Mihajlo Cvetković u 42. i Stefan Mitrović u 45. minutu. U nastavku, Mitrović je još jednom bio precizan u 67. minutu, a osam minuta kasnije pogodio je i Andrej Bačanin.

Omladinci Čukaričkog će u narednom, vanrednom kolu gostovati radu na Banjici, u sredu od 10 časova. Na istom mestu snage će od 12,30 odmeriti i kadetske selekcije ova dva tima. U sredu, ali od 13 časova, igraće i mlađi kadeti Čukaričkog i Rada, ali na Banovom brdu.

Komentari (0)

Napiši Komentar