VESTI FK Čukarički

Omladinci Čukaričkog ubedljivi protiv Vojvodine u derbiju kola-FilipKnežević-

Omladinci Čukaričkog ubedljivi protiv Vojvodine u derbiju kola

Čukarički - Vojvodina 3:0 (2:0)

Strelci: 1:0 – Arsović u 12, 2:0 - Mrdaković u 18, 3:0 – Drobnjak autogol u 70. minutu. Stadion: BASK-a. Gledalaca: 400. Sudija: Dejan Trifković. Žuti kartoni: Arsović, U. Miladinović (Čukarički), Trninić (Vojvodina). Crveni karton: Drobnjak (Vojvodina) u 76. minutu.

ČUKARIČKI: Mirković, Koloni, Mirosavić, Madžarević (od 80. Virijević), Stojanović, Serafimović, Arsović (od 53. Milić), Stojanović, Mrdaković (od 66. Delibašić), U. Miladinović (od 73. Vrekić), I. Miladinović (od 73. Radosavljević).

VOJVODINA: Borak (od 27. Jakovljević), Trninić (od 73. Hromiš), Bukinac, Popović, Pavić, Drobnjak, Kovačev (od 66. Pivaš), Apostolovski, Abadžija (od 80. Kostadinović), Janjić (od 55. Sukačev), Paunović.

U derbiju šestog kola Omladinske lige Srbije Čukarički je ubedljivo slavio protiv Vojvodine – 3:0. Brđani su potpuno zasluženo naneli prvi poraz Novosađanima, a do trijumfa su došli mnogo lakše nego što je to bilo ko očekivao. Do ovog kola odlična Vojvodina bila je podređen rival u većem delu susreta.

Izabranici Pavla Delibašića od starta su krenuli u visoki presing, a na to novosadski tim nije imao adekvatan odgovor. Belo-crni su poveli već u 12. minutu, Uroš Miladinović je pokrenuo akciju, dodao do Mrdakovića, ovaj je uposlio Arsovića, koji je sa 15 metara preciznim udarcem savladao Boraka.

Samo šest minuta kasnije Uroš Miladinović je bio začetnik još jedne akcije za gol, ovoga puta je izbacio u prostor Mrdakovića, a napadač Brđana je lako rešio situaciju “jedan na jedan” sa golmanom Vojvodine, koji je potom u 27. minutu zamenjen zbog lakše povrede. Kad su već stekli dva gola viška, Brđani nisu bili tako agresivni, igrali su nešto povučenije, pa je u dva navrata i Vojvodina imala prilike, ali je oba puta Mirković sjajno branio.

U drugom poluvremenu šef struke domaćih Pavle Delibašić je sa pet izmena osvežio ekipu i uneo potrebnu energiju, a sa klupe je ušao i najbolji strelac Omladinske lige Nikša Delibašić, koji je prethodnih dana imao reprezentativne obaveze, pa nije bio spreman da zaigra od starta.

U 70. minutu, posle centaršuta rezerviste Milića igrač Vojvodine Drobnjak je nespretnom intervencijom postigao autogol, a samo šest minuta kasnije posle grubljeg starta na Delibašiću dobio je direktan crveni karton. Odbrana Čukaričkog, predvođena sjajnim štoperima Stojanovićem i Serafimovićem, zatvorila je sve prilaze golu.

Komentari (0)

Napiši Komentar