VESTI FK Čukarički

Omladinci Čukaričkog se sjajno suprotstavili prvom timu Čeških Buđejovica--

Omladinci Čukaričkog se sjajno suprotstavili prvom timu Čeških Buđejovica

Čukarički – Češke Buđejovice 0:3 (0:3)

Strelci: 0:1 – Čavoš u 16, 0:2 – Sivok u 18, 0:3 – Šranc u 26. minutu. Stadion u Pirgosu. Gledalaca: 40. Žuti karton: Talovierov (Češke Buđejovice).

ČUKARIČKI: Mićović, Rogan (od 65. Kadijević), Drezgić, Radojičić, Ignjatović, Daničić, Mihailović (od 65. Bosančić), Ergelaš (od 59. Ajdar), Milivojević (od 69. Kežman), Lukić, Đukić (od 57. Grgić).

ČEŠKE BUĐEJOVICE: Sušak, Sivok, Talovierov, Čavoš, Havelka, Šranc, Kopečni, Granečni, Mršič, Pulc, Mesaroš. Igrali su još: Kulhanek, Rabušic, Brandner, Polom.

Omladinci Čukarikog poraženi su od prvog tima Čeških Buđejovica sa 3:0. Daleko iskusniji tim, sa nekoliko igrača poznatih širom Evrope, čak i bivšim reprezentativcima ove zemlje i centarforom Bešiktaša Sivokom, slavio je pobedu, protiv veoma motivisanih dečaka u belo-crnim dresovima. Golove za Čehe postigli su Čavoš u 16, Sivok u 18. i Šranc u 26. minutu.

Fenomenalnih 15 minuta odigrali su omladinci Čukaričkog, iako su Česi prvi imali šansu. Mršić je lepo ubacio loptu paralelno sa linijom peterca, ali je Sivok za malo zakasnio. Dva minuta kasnije odlična akcija mladih Brđana, Mihailović je proigrao Milivojevića, koji je šutirao iskosa sa desne strane, ali je Sušak pravovremeno istrčao i odličnom intervencijom spasao svoj gol. U 11. minutu Šranc je oduzeo loptu u šesnaestercu Čukaričkog, prosledio je do Šulca koji je šutirao sa 17 metara, ali pravo u Mićovića.

Golman belo-crnih je potom u kratkom vremenskom razmaku dva puta kapitulirao. Ostao je Mićović kratak posle preciznog šuta Čavoša sa 20 metara u 16. minutu – 0:1. Nemoćan je bio i dva minuta kasnije, kad je Mršić odlično izveo korner, a najviši u skoku bio je Sivok, koji je glavom plasirao loptu u gol Čukaričkog – 0:2.

Daleko iskusniji rival je brzo postigao i treći pogodak, u 26. minutu Šranc je bio izuzetno precizan sa 18 metara, Mićović je uspeo doduše vrhovima prstiju zakačio loptu, ali je ona pogodila stativu i odsela u njegovom golu – 0:3. Usledio je ponovo bolji period igre izabranika Velička Kaplanovića, a santimetri su ih delili od gola u 42. minutu, kad je Milivojević za malo zakasnio, Sušak je pre njega da pokupi loptu.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena, posle ubacivanja Đukića iz slobodnog udarca, Talovierov je umalo savladao svog golmana, loše je zahvatio loptu glavom, a ona je pogodila prečku.

Prvu priliku u nastavku imali su Česi, Mesaroš je fantastično natrčao na loptu i šutirao sa 18 metara, ali je ona otišla za malo preko gola Mićovića. Sjajnu priliku imao je Kopečni u 62. minutu, ali je sa sedam metara, neometan, šutirao preko gola Čukaričkog.

U 75. minutu lep napad Brđana, Ajdar je odlično proigrao Kežmana, koji je sa desetak metara nešto lošije zahvatio loptu, pa je ta prilika propala. Tri minuta kasnije odličan pokušaj Ignjatovića, koji je natrčao na odbijenu loptu na 25 metara, bio je za malo neprecizan.

Komentari (0)

Napiši Komentar