VESTI FK Čukarički

Ognjen Mudrinski: Nećemo poleteti posle pobede nad Zvezdom-OgnjenMudrinski-

Ognjen Mudrinski: Nećemo poleteti posle pobede nad Zvezdom

Prvi strelac Čukaričkog ove sezone Ognjen Mudrinski, zablistao je protiv svog bivšeg tima Crvene zvezde. Centarfor Brđana bio je najzaslužniji za pobedu protiv lidera u inače odličnoj ekipi Sime Krunića, učinak od dva gola i jedne asistencije je bio dovoljan za epitet igrača utakmice.

– Lepo je kada se pobedi Crvena zvezda, ipak je to najkvalitetniji tim u Super ligi. Sa druge strane ima još dosta utakmica do kraja i našeg cilja. Ovo je samo jedan korak – nije likovao zbog pobede nad šampionom Mudrinski, koji je potom dodao:

– Nećemo poleteti, nema razloga. Trebalo bi sada da se fokusiramo na meč protiv Radničkog iz Niša. Ponavljam, ništa nije gotovo, bez obzira što nam u drugom delu plej-ofa dolazi uslovno rečeno lakši raspored. Ipak, nikoga od tih ekipa mi nismo lako pobedili, sa svakom smo teško dolazili do bodova.

Ognjen Mudrinski je na pragu da obori dva rekorda, dva gola mu nedostaju da sruši dostignuće Andrije Kaluđerovića, inače najboljeg strelca Super lige Srbije (od 2006. godine), isto toliko da obori sopstveni rekord po broju pogodaka u jednoj sezoni.

– Ne opterećujem se. Znam da će biti utakmica i kada me ne bude hteo gol, to je normalno u fudbalu. Ostalo je još pet mečeva do kraja sezone, ali niko ne može da garantuje da ćemo sve protivnike lako dobijati, odnosno da ću biti strelac u svakom meču.

Sledeća utakmica je u Nišu, a Radnički je jedina ekipa iz vrha tabale kojoj niste dali gol. Poslednja prilika za tako nešto pruža se u četvrtak (15,30, TV Arenasport).

– Radnički je kvalitetna ekipa, igra agresivan fudbal, pobedile su nas Nišlije na početku prolećnog dela sezone, tako da znamo šta nas čeka. Zasluženo su na drugom mestu, odradićemo analizu, videti gde smo grešili i pokušati da zabeležimo bolji rezultat nego pre dva meseca – zaključio je Ognjen Mudrinski.

Komentari (0)

Napiši Komentar