VESTI FK Čukarički

Odložen meč Čukaričkog i Crvene zvezde za nedelju u 15 časova--

Odložen meč Čukaričkog i Crvene zvezde za nedelju u 15 časova

Derbi utakmica 21. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde odložena je za 24 časa, zbog obilnih snežnih padavina i nepostojanja uslova za odigravanje iste. U 15 časova delegat meča Ivan Pešić je zajedno sa glavnim sudijom Lazarom Lukićem, pomoćnicima Bojanom Banovićem i Goranom Stanojevićem, te četvrtim arbitrom Dejanom Trifkovićem, kao i kapitenima oba tima, Markom Docićem i Vujadinom Savićem, izašao na teren stadiona na Banovom brdu, te je konstatovao da nema uslova za odigravanje susreta.

„U skladu sa odredbama propozicija Super lige Srbije, zbog nastupanja više sile, konstatovano je od strane sudija, delegata i kapitena ekipa, da se utakmica 21. kola između Čukaričkog i Crvene zvezde, koja je trebalo da bude igrana u subotu od 15 časova, zbog velikih snežnih padavina odlaže za 24 sata, odnosno za nedelju 16. decembar u 15 časova“, pisalo je u službenoj zabeleški, koju su potpisali delegat meča, glavni sudija, te sekretari oba kluba, Aleksandar Perin i Goran Negić.

- Vremenske prilike ili bolje rečeno neprilike, nisu dozvolile odigravanje derbi meča sa Crvenom zvezdom. Od sedam časova ujutro naši radnici su čistili teren, pokušavali da ga osposobe za igru, ali je to jednostavno bilo nemoguće, iako je angažovano 70 ljudi za taj posao. U jednom trenutku, oko pola deset, teren je bio čist, videla se trava, ali je vremenom ponovo pobeleo, s obzirom da je sneg neprestano padao. Procedura nalaže da se utakmica odloži za 24 sata, što je i učinjeno. Mi smo se čitavog dana ponašali kao da će utakmica biti igrana. Igrači su bili u karantinu, došli su potom na utakmicu. Umesto meča protiv Crvene zvezde odradili su trening, pa ponovo idu u karantin. Videćemo šta će se događati u nedelju, mi ćemo se ponašati kao da će utakmica biti igrana i učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da osposobimo teren, ukoliko to vremenski uslovi dozvole – rekao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar