VESTI FK Čukarički

Od danas u prodaji ulaznice za meč Čukarički – Genk, jug i sever za po 500 dinara--

Od danas u prodaji ulaznice za meč Čukarički – Genk, jug i sever za po 500 dinara

Od ponedeljka je počela onlajn prodaja ulaznica za meč drugog kola Lige konferencije između Čukaričkog i Genka, koja će biti odigrana 5. oktobra sa početkom od 21 čas na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu. Cene ulaznica za sektore „jug“ i „sever“ iznose 500 dinara, za bočne delove „istoka“ i „zapada“ 1.000, a za centralne delove tribina „istok“ i „zapad“ 1.500 dinara.

Onlajn prodaja će biti vršena od ponedeljka, 25. septembra do četvrtka 5. oktobra u 12 časova, direktnim plaćanjem karticom na sajtu www.ticketline.rs. Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju ličnog dokumenta (lična karta, pasoš) na e-mail dokument@ticketline.rs. Po uspešno izvršenom plaćanju kupac ulaznica dobiće svoje ulaznice na mejl kao PDF dokument. Mole se svi onlajn kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaju. PDF ulaznice potrebno je odštampati i poneti sa sobom, kako bi bile očitane na kapijama stadiona prilikom ulaska na tribinu.

Za print@home (PDF) ulaznice moguće je osim onlajn plaćanja karticama odabrati i uplatu na račun. Nakon uspešno odabranih mesta na email koji ste uneli dobijate primer uplatnice. Nakon evidentiranja uplate na Vašu email adresu stižu PDF (print@home) karte. Uplata na račun je moguća do petka 29. septembra 2023. do 18 časova.

Ulaznice je moguće kupiti i gotovinski, direktno na sledećim prodajnim mestima: - od 2. do 4. oktobra:

- Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova),

- od 2. do 4. oktobra: Blagajna stadiona FK Čukarički (od 10 do 18 časova),

- od 2. do 4. opktobra: Blagajna gradskog stadiona „Dubočica“ (od 10 do 18 časova),

- 5.oktobra: Blagajna gradskog stadiona „Dubočica“ (od 10 časova do početka utakmice).

Posebna napomena: Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Sve dodatne informacije možete da dobijete isključivo pozivom na broj telefona 011/20-30-570.

Komentari (0)

Napiši Komentar