VESTI FK Čukarički

Obaveštenje za predstavnike medija, akreditacije za meč Čukarički – Hamarbi--

Obaveštenje za predstavnike medija, akreditacije za meč Čukarički – Hamarbi

 Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da je otpočeo proces akreditovanja za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija protiv švedskog Hamarbija (četvrtak, 21 čas, stadion Partizana).

Proces akreditovanja će trajati do srede u 12 časova, a predstavnike medija molimo da ispoštuju rok, s obzirom da nakon isteka istog neće biti moguće dodatno akreditovanje.

U zahtevu za akreditaciju koji treba poslati na mejl pr@fkcukaricki.rs potrebno je navesti ime i prezime osobe za koju se traži akreditacija, broj lične karte i ime medija iz koga osoba dolazi, kao i fotografiju validne legitimacije za tekuću godinu. O načinu ulaska i mestima za predstavnike medija na stadionu Partizana bićete obavešteni naknadno.

Akreditacije ćete moći da preuzmete u sredu od 13 do 16 časova na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu, ili na konferenciji za novinare FK Čukarički, u sredu od 17,15 časova u press sali stadiona na Banovom brdu. Konferencija za novinare predstavnika FK Hamarbi biće održana na stadionu Partizana od 18,30 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar