VESTI FK Čukarički

Nikša Delibašić potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim-NikšaDelibašić-

Nikša Delibašić potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je nastavio sa trendom potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim pojedincima iz Omladinske škole. Belo-crni su potpisali profesionalni ugovor sa Nikšom Delibašićem, momkom rođenim 8. februara 2006. godine u Kosovkoj Mitrovici.

Delibašić je u prethodnoj polusezoni nastupao za mlađe kadete, a bio je najbolji strelac sa čak 28 golova u jesenjem delu takmičenja. U međuvremenu debitovao je i za kadetsku selekciju tima sa Banovog brda, a standardni je čaln reprezentacije Srbije u svom uzrastu.

- Dugo sam već u Čukaričkom, od 2016. godine. Volim ovaj klub i drago mi je da sam dobio priliku da potpišem profesionalni ugovor. Postigao sam veliki broj golova u prvom delu sezone, ali se iskreno nadam da će ih u drugom biti još više i da ću ostati na prvom mestu na listi strelaca – kazao je Delibašić.

Nikša je kao petlić postavio rekord koji će teško biti oboren u skorijoj budućnosti, za sezonu postigao je čak 64 gola! Na taj način krenuo je stopama svog strica Pavla Delibašića, sadašnjeg pomoćnog trenera Čukaričkog, koji je inače najbolji strelac u istoriji omladinaca Crvene zvezde u jednoj sezoni (1995/06 postigao je neverovatnih 58 golova).

Komentari (0)

Napiši Komentar