VESTI FK Čukarički

Nemanja Matić ugostio petliće Čukaričkog: Nadam se da ću vas gledati jednog dana na TV-u (VIDEO)--

Nemanja Matić ugostio petliće Čukaričkog: Nadam se da ću vas gledati jednog dana na TV-u (VIDEO)

Petlići Čukaričkog u sredu su bili gosti Vrelo sporta, kluba koji je pod patronatom zvezde Mančester junajteda, Nemanje Matića. Uživali su klinci sa Banovog brda u druženju sa domaćinima iz Vrela, a video porukom iz Engleske obratio im se i vezista slavnog kluba sa Old traforda.

- Pozdravljam sve momke iz fudbalskog kluba Čukarički, posebno godište 2008. Želim im mnogo sreće u budućoj karijeri, da slušaju svoje trenere, posebno mog prijatelja Marka Martaća. Još jednom, želim vam sve najbolje, nadam se da ću vas i ja jednog dana gledati na televiziji kako igrate za velike klubove. Pre svega toga, naravno da budete uspešni u mlađim kategorijama i da stignete do prvog tima Čukaričkog. Sve najbolje vam želim i veliki pozdrav od mene iz Mančestera – poručio je putem video poruke Nemanja Matić.


Marko Martać, koji godinama unazad beleži odlične rezultate sa mlađim kategorijama Čukaričkog, najpre se zahvalio Nemanji Matiću i uopšte domaćinima iz Vrela.

- Dočekali su nas svetski, ugostili na najbolji mogući način, deca su zaista uživala. Najbolji pojedinac ove generacije David Petrušev dobio je i dres od Nemanje Matića, koji je inače osnovao ovaj klub, čiji prvi tim iz godine u godinu prelazi u viši rang, trenutno su u Zoni. Imaju vrhunske uslove, sjajan trening centar, zadovoljstvo je bilo gostovati u Vrelu – kazao je Marko Martać, šef struke petlića Čukaričkog.

Na kraju, ono što je bilo najmanje bitno, petlići Čukaričkog slavili su protiv pionira Vrelo sporta sa 6:0.

Komentari (0)

Napiši Komentar