VESTI FK Čukarički

Mreže ostale mirne u Lučanima, Čukarički i Mladost osvojili po bod--

Mreže ostale mirne u Lučanima, Čukarički i Mladost osvojili po bod

Mladost – Čukarički 0:0

Stadion Mladost u Lučanima. Gledalaca: 500. Sudija: Lazar Lukić. Pomoćnici: Dragan Bogićević i Bojan Banović. Žuti kartoni: Cvetković, Selenić, Jovanović (Mladost), Savić, Roganović, Kovač (Čukarički). Crveni karton: Roganović (Čukarički) u 88. minutu.

MLADOST: Kostić, Cvetković, Hrkač, Jovanović, Leković, Marković (od 46. Radivojević), Mićević, Obradović (od 75. Kijevčanin), Perović (od 75. Kos), Baha, Selenić.

ČUKARIČKI: Petrović, Docić, Janković (od 87. Kempbel), Jovanović, Lukić, Radojičić (od 69. Stevanović), Rakonjac (od 60. Kovač), Roganović, Šapić, Savić (od 60. Čolović), Tanasijević.

Čukarički i Mladost su odigrali nerešeno u Lučanima, u meču sa mnogo ritma i malo šansi – 0:0. Prvi su zapretili Lučanci, pokušao je Selenić sa ivice šesnaesterca, iskosa sa desne strane, ali je povratnik na gol Čukaričkog Petrović bio oprezan. Najbolju priliku u prvom poluvremenu Brđani su imali u 12. minutu, Docić je odlično centrirao, a Rakonjac glavom zakačio loptu, ali je Kostić odlično intervenisao.

U 14. minutu su ponovo pokušali domaći, ovoga puta posle centaršuta Cvetkovića sa desne strane Mićević je glavom iz izgledne pozicije, sa deset metara, šutirao visoko preko gola. Do kraja poluvremena, Čukarički je dominirao u posedu lopte, ali je teško probijao blok Mladosti.

Mogao je Savić u 39. minutu ozbiljnije da zapreti, ali je njegov šut posle proigravanaj Docića izblokiran. Sličan ritam imalo je i drugo poluvreme, a do prve ozbiljnije prilike Čukarički je došao u 61. minutu, Jovanović nije oklevao, šutirao je sa ivice šesnaesterca, Kostić je krajnjim naporom izbio loptu u korner.

U 75. minutu najbolja prilika za Brđane, Docić je sa 25 metara šutirao iz slobodnog udarca, ali je pogodio prečku, u nastavku akcije lopta se odbila do Jovanovića, ali je on šutirao preko gola. Sjajnu šansu Čukarički je imao i u 81. minutu, Docić je iz slobodnog udarca pronašao Jovanovića, čiji je udarac glavom završio malo znad prečke.

Komentari (0)

Napiši Komentar