VESTI FK Čukarički

Mirno na Banovom brdu, za sada bez dolazaka i odlazaka--

Mirno na Banovom brdu, za sada bez dolazaka i odlazaka

Na Banovom brdu prvih dana u Novoj, 2019. godini, nije bilo promena, igrački kadar ostao je isti kao i na kraju „zimskog dela” sezone. Ekipa je još uvek na odmoru, a okupiće s na testiranjima 9. i 10. januaram dok je prvi trening zakazan za 11. januar.

– Za sada je sve mirno, nema nikakvih promena, ni dolazaka ni odlazaka. Sve je u fazi, da tako kažem, „čačkanja”. Već smo i ranije rekli, a i takva je naša politika godinama unazad kad je prelazni rok u pitanju, dolasci u Čukarički zavise od odlazaka – rekao je sportski direktor Brđana Nenad Mirosavljević.

Čukarički je posle 21 kola na četvrtom mestu, iza Crvene zvezde, niškog Radničkog i Partizana. U klubu su pred početak sezone za cilj postavili izlazak u Evropu, od toga nisu odustali.

– Ambicije ostaju iste, borba za Evropu. Mnogo toga zavisi od dešavanja u zimskom prelaznom roku, ali je već sada jasno da će se šest ekipa boriti za četiri mesta, Crvena zvezda, Partizan, Radnički iz Niša, Napredak, Mladost i mi. Videćemo ko će još dolaziti od igrača, ko će otići iz pomenutih klubova. Naravno, sa pažnjom ćemo pratiti i dešavanja u Kupu Srbije, iz kojeg smo eliminisani – istakao je Mirosavljević.

Podsetimo, Čukarički će jedan deo priprema, od 25. januara do 9. februara, provesti na Kipru, u svojoj staroj bazi u Limasolu. Tamo će odigrati pet prijateljskim mečeva, za sada su poznata četiri rivala: Tjumen (Rusija), Gornjik (Poljska), RFS (Letonija) i Levski (Bugarska). Prvi meč u nastavku sezone Čukarički će odigrati 16. februara protiv Radničkog u Nišu.

Komentari (0)

Napiši Komentar