VESTI FK Čukarički

Miladin Stevanović produžio ugovor sa Čukaričkim do 2024. godine: Želim ponovo u Evropu-MiladinStevanović-

Miladin Stevanović produžio ugovor sa Čukaričkim do 2024. godine: Želim ponovo u Evropu

Uprava Čukaričkog je u pauzi između dva veoma bitna meča protiv novosadskih superligaša Vojvodine i Proletera, odlučila da produži ugovor sa jednim od iskusnijih igrača u timu, Miladinom Stevanovićem. Nekadašnji omladinski prvak sveta će po slovu ugovora ostati na Banovom brdu najmanje do leta 2024. godine.

- Ovo je logičan splet okolnosti. U klubu sam u kojem sam doživeo afirmaciju, u klubu koji je stabilan i izuzetno organizovan. Brzo smo se dogovorili o produžetku saradnje, nadam se da ćemo nastaviti sa odlinčim rezultatima koje je Čukarički imao u prethodnom periodu – kazao je Stevanović, koji je za tim sa Banovog brda odigrao 89 utakmica.

Stevanović je u Čukarički stigao u januaru 2018. godine, a sa klubom je u prethodnom periodu dva puta izborio plasman u Evropu.

- Iskreno se nadam da će to biti slučaj i u narednim sezonama, koje ću provesti u Čukaričkom. Ove godine smo na dobrom putu da ponovo izborimo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, trenutno smo na trećoj poziciji, ali tek je gotova trećina šampionata. Ima još mnogo da se igra, Super liga će biti vrlo zanimljiva ove sezone, posebno borba za evropske vize. A od mog tima očekujem da igra sve bolje kako vreme bude prolazilo i kad se konačno kompletiramo.

I Stevanović je bio među povređenim igračima, ali se oporavio i zauzeo je mesto u startnih 11.

- Imao sam dve neugodne povrede, klub je tada stao iza mene. Oporavio sam se, sada želim da uspostavim kontinuitet i da pomognem timu da ostvari ambicije. Čeka nas težak raspored do kraja kalendarske godine, ali za sada razmišljamo samo o duelu protiv Proletera. Novosađani igraju sve bolje, dolaze u sjajnoj formi na naš stadion. Uz sve to, jedna su od retkih ekipa koja nas je savladala prošle sezone na Banovom brdu, to su uspevali još samo Crvena zvezda i Partizan. Kad se završi utakmica protiv Proletera, tek tada možemo da razmišljamo o startu u Kupu Srbije i derbi meču protiv Partizana u Humskoj – zaključio je Stevanović.

Komentari (0)

Napiši Komentar