VESTI FK Čukarički

Mićović, jedan od trenera sa najdužim stažom u novijoj istoriji Čukaričkog, nastavlja karijeru u Kini--

Mićović, jedan od trenera sa najdužim stažom u novijoj istoriji Čukaričkog, nastavlja karijeru u Kini

Trener Saša Mićović posle pet i po godina rada u Čukaričkom od ove zime prelazi u kineski Djindao, gde će sa bivšim, dugogodišnjim trenerom golmana Čukaričkog Milanom Ševom biti u stručnom štabu Gorana Stevanovića. 

“U Čukaričkom sam doživeo najlepši momenat u trenerskoj karijeri kad smo osvojili pehar Kupa Srbije 2015. godine, a sad je došao trenutak za rastanak. Zahvalan sam svima u klubu, pre svega vlasniku Draganu Obradoviću i neću nabrajati sve redom jer ne želim nekog da izostavim, na nezaboravim momentima sa Banovog brda. Stekao sam tu divne prijatelje nadam se za ceo život”, rekao je Mićović. 

Najveći deo rada u Čukaričkom Mićović je bio u stručnom štabu prvog tima, prvo kod Vladana Milojevića, pa kod Zorana Popovića i Milana Lešnjaka. Pre toga vodio je omladince, a poslednjih godinu dana selekciju fudbalera 2003. godište. 

Prošle sezone kao mlađi pioniri njegova ekipa ostala je upamćena po ubedljivoj pobedi Crvene zvezde od 7:1, a ove sezone kao pioniri jedina su Čukina selekcija koja do polusezone nema zabeležen poraz. 

Mićović je nedavno sa skautom Čukaričkog Igorom Matićem boravio u Slovačkoj na poziv bivšeg saigrača, a sada trenera Slovana iz Bratislave Martina Ševela. “Gledali smo njihovu utakmicu, proveli vreme sa čelnicima slovačkog kluba i dobili poziv na saradnju omaldinskih škola. Prelepo putovanje i odlično iskustvo”, naveo je on. 

Mićović u Kinu odlazi krajem meseca, a mi mu želimo uspešan rad, srećan put i sve najbolje. 

Komentari (0)

Napiši Komentar