VESTI FK Čukarički

Mićović i Vidosavljević na spisku Omladinske selekcije Srbije, protiv Rumunije na Banovom brdu-MilutinVidosavljević,NovakMićović-

Mićović i Vidosavljević na spisku Omladinske selekcije Srbije, protiv Rumunije na Banovom brdu

Omladinska reprezentacija Srbije (igrači rođeni 2003. godine i mlađi) od 8. do 14. oktobra u Beogradu i Staroj Pazovi biće domaćin prvog kruga kvalifikacija za EP 2020. Rivali Orlića biće Španija, Rumunija i Litvanija. Plasman u dalje borbe izboriće dve prvoplasirane selekcije. Selektor Ivan Jević pozvao je 24 igrača, od toga dvojicu iz Čukaričkog, golmana Novaka Mićovića i napadača Milutina Vidosavljevića.

Takmičenje u drugoj grupi prvog kvalifikacionog turnira za plasman na EP omladinaca 2020. održaće se izemđu ostalog i na stadionu na Banovom brdu. Orlići će startovati 8. oktobra (18 časova) protiv Rumunije, upravo na stadionu Čukaričkog. Istog dana na Banjici će se sastati Litvanija – Španija (12,00).

Drugo kolo igra se tri dana kasnije. Srbija će dočekati Litvaniju na terenu Zemuna (14,00), u istom terminu snage će odmeriti Rumunija – Španija. Poslednja runda sledi 14. oktobra, parovi su: Srbija – Španija (14,00, Stara Pazova) i Litvanija – Rumunija (14,00, Zemun).

Komentari (0)

Napiši Komentar