VESTI FK Čukarički

Matijašević: Što se Čukaričkog tiče, selektor Vukotić ne mora uopšte da zove Roganovića-BojanRoganović-

Matijašević: Što se Čukaričkog tiče, selektor Vukotić ne mora uopšte da zove Roganovića

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić je u intervjuu tamošnjim medijima izneo razloge zbog kojih nije zvao prvotimca Čukaričkog Bojana Roganovića u reprezentaciju. Između ostalog, Vukotić je kazao da je „Roganović prethodno nastupao za Titograd koji je ispao iz lige... A da je u Čukaričkom imao promenljivu formu...“

„Ne želimo da se mešamo u rad FS Crne Gore, niti izbor selektora, kao što to ne činimo u bilo kojoj selekciji, čak i kad se ne sviđa izbor šefova struke nacionalnih timova. I ne oglašavamo se zbog toga, već zbog činjenice da moramo da zaštitimo svog igrača.

Što se nas tiče, gospodin Vukotić ne mora uopšte da zove Roganovića. Bojan je propustio jedan meč zbog crvenog kartona dobijenog u finišu meča protiv Radničkog u Kragujevcu, i još dva zbog lakše povrede. U svim ostalim susretima, pa i u međunarodnim okvirima, bio je jedan od naših najboljih pojedinaca.

Pokazalo se da smo angažovanjem Roganovića napravili odličan potez, momak je već na radaru dosta klubova, odigrao je nekoliko zaista vrhunskih utakmica. Pa čak i na poziciji koja nije njegova prirodna, u pobedi Čukaričkog protiv Napretka u Kruševcu. Niko od nas ne gleda šta je bilo juče, već šta je danas i šta će biti sutra.

Gospodin Vukotić očigledno voli da gleda juče, ali to je već njegov problem. Izvinjavam se ovim putem mom prijatelju Dejanu Savićeviću, predsedniku FS Crne Gore zbog reakcije, ali ponavljam, samo smo stali u zaštitu našeg igrača“, kazao je Vladimir Matijašević, direktor Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar