VESTI FK Čukarički

Marko Rakonjac potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim-MarkoRakonjac-

Marko Rakonjac potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim

Marko Rakonjac je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Crnogorski napadač je sjajnim partijama na pozajmici u IMT-u još jednom skrenuo pažnju fudbalske javnosti, a na Banovom brdu su mu ponudili novi ugovor, koji je potpisan na obostrano zadovoljstvo.

- San mi je bio da potpišem novi ugovor sa Čukaričkim, da budem uz prvi tim. Na Banovom brdu sam već tri i po godine, sada sam produžio saradnju na još četiri. Prezadovoljan sam, na meni je da sada još bolje radim i da u narednoj sezoni izborim mesto u startnoj postavi – kazao je Marko Rakonjac, mladi reprezentativac Crne Gore.

Pred početak tekuće sezone, Rakonjac je imao težak izbor, da ostane pri prvom timu Čukaričkog i da vreba šansu sa klupe, s obzirom da je slobodan Tedić bio prvi špic, ili da ode na pozajmicu. Poslušao je momak rođen 25. aprila 2000. godine u Bijelom Polju savete ljudi iz Čukaričkog, odigrao je godinu dana u IMT-u, sa kojim je izborio plasman u Prvu ligu Srbije.

- Iskreno, na početku nisam bio za opciju da idem na pozajmicu. Trebalo mi je malo vremena da „namestim glavu“, a potom sam počeo sa odličnim igrama i golovima. Vrlo brzo je sve došlo na svoje mesto, a imao sam ogromnu podršku svih iz Čukaričkog. Posebno trenera Velje Kaplanovića, sa kojim sam bio u stalnom kontaktu, on me je najviše bodrio i ohrabrivao. Naravno, veliku zahvalnost dugujem i IMT-u, kojem želim sve najbolje u višem rangu – kazao je Rakonjac.

Komentari (0)

Napiši Komentar