VESTI FK Čukarički

Marko Docić: Baš ovakvu utakmicu sam očekivao!-MarkoDocić-

Marko Docić: Baš ovakvu utakmicu sam očekivao!

 Kapiten Čukaričkog Marko Docić vodio je bespoštednu borbu na sredini terena sa borbenim Azerima, a uspeo je da sačuva mirnoću i da iz jedanaesterca savlada Bajramova.

- Baš ovakvu utakmicu sam očekivao! Znao sam da ćemo dominirati u nekom delu meča, ali i da ćemo u drugom morati da se branimo. Ipak smo mi bili gosti, domaći teren je uvek velika prednost. Želim da čestitam saigračima i čotavom klubu na istorijskom uspehu. Ono što smo radili prethodnih sedam dana uspeli smo da prikažemo na terenu. Znali smo odakle nam preti opasnost, znali smo gde i mi možemo njih da „gađamo“ – kazao je Docić, koji je potom nastavio:

- Iz prve prilike smo postigli gol ovde, a u Beogradu iz takvih prilika nismo uspevali da zatresemo mrežu. Nedugo potom, posle odlične polukontre se dogodio i penal. Spustili smo gard posle dva gola viška, Sumgait je vodio igru, ali smo i mi imali dve-tri situacije da definitivno rešimo meč. Najbitnije je bilo da sačuvamo naš gol, što smo i učinili.

Već u nedelju od 18,55 časova na Banovom brdu će gostovati Metalac, a kapiten belo-crnih smatra da je oporavak u ovom trenutku najbitniji.

- Dosta smo se iscrpeli, istrošili, bilo je baš čudno vreme u Azerbejdžanu. Videlo se to i po njima, a oni su navikli na ovakvu klimu. Na kraju, sve je dobro prošlo, u trećem smo kolu. Za ovo smo se borili, da imamo što veći broj utakmica. Klub će na ovaj način da raste, treba da pomeramo granice i ambicije, da budemo svake godine još bolji. Sad je cilj da se plasiramo u plej-of, ispred nas će biti vrlo težak rival. Ali, prvo domaće prvenstvo i Metalac. Imamo veliki fond kvalitetnih igrača, neki novi će sigurno dobiti priliku u narednom susretu. Sada je najbitnije da se stariji igrači, koji drže stabilnost ove ekipe, oporave. A potom da nastavimo u evropskom ritmu – zaključio je Docić.

Komentari (0)

Napiši Komentar