VESTI FK Čukarički

Lalatović: Zasluženo smo pobedili--

Lalatović: Zasluženo smo pobedili

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović zadovoljan je igrom svoje ekipu u gostima Bačkoj, gde je upisala nova tri boda. "Mogu da budem jako zadovoljan jer je moja ekipa u poslednje četiri utakmica upisala tri pobede i samo jedan poraz. Danas smo prvo poluvreme odigrali jako dobro, postigli smo dva brza gola, imali još dve stopostotne šanse i već tada smo mogli da završimo posao", rekao je Lalatović. 

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u gostima ekipu Bačke sa 3:2 u utakmici desetog kola Super lige Srbije. 

Golove za pobednički tim postigli su Ognjen Mudrinski u prvom minutu, dva minuta kasnije strelac je bio Boris Kopitović, dok je treći pogodak postigao Mudrinski u 69. minutu. Strelci za Bačku bili su Milan Makarić u 47. i Damir Čeković u 56. minutu. 

"Kako smo mi počeli prvo, tako je Bačka počela drugo poluvreme. Poklonili smo im dva gola, ali je moja ekipa potom pokazala da ima karakter. Uspostavili smo ravnotežu i odigrali jako dobro poslednjih 20 minuta. Apslolutno smo zasluženo pobedili", dodao je trener Čukaričkog i istakao da je ovo treća uzastopna pobeda njegove ekipe u gostima. Ekipa s Banovog brda je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa 16 bodovo i u narednom kolu dočekuje Borac. Pre prvenstvene odigrace utakmicu šesnestine finala Kupa Srbije protiv Jagodine u gostima. 

Komentari (0)

Napiši Komentar