VESTI FK Čukarički

Lalatović: Vojvodina je favorit, specifična utakmica za mene--

Lalatović: Vojvodina je favorit, specifična utakmica za mene

Čukarički počinje novu sezonu gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu. Utakmica se igra u petak 21. jula od 20 časova i otvara ovogodišnju Superligu odnosno reč je prvom meču prvog kola domaćeg prvenstva. 

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović očekuje tešku i neizvesnu utakmicu i kaže da je Vojvodina favorit. "Nama će to biti prva zvanična utakmica ove sezone, a oni su već odigrali dve u Evropi. To im je prednost, kao i domaći teren, gde su oni uvek uspešni, igraju kvalitetno i dobro. Naravno, tu su i njihovi navijači, a cilj im je Evropa. Favoriti su u ovom meču". 

Lalatović je dodao da je utakmica protiv Vojvodine za njega lično specifična, jer je u tom klubu proveo najlepših 13 meseci kao trener i jako uspešnih. "Uspeli smo da stignemo do četvrtog kruga i bili na pola koraka do grupne faze Lige Evrope, a na Karađorđu nisam izgubio nijednu utakmicu 13 meseci".

Odlazak Nemanje Radonjića iz Čukaričkog je poremetio ekipu, jer prema rečima Lalatovića, moraće da menja igrače na tri pozicije. "Uigrali smo se na pripremama, a sad pred prvu takmičarsku utakmicu menjamo tri pozicije. Nismo taj tim uigravali. Što se tiče povređenih igrača još uvek mi nisu na raspolaganju Marko Docić i Darko Zorić". 

Kako je dodao Radonjić je fenomenalan igrač za kog se nada da će to pokazati u novom klubu Crvenoj zvezdi. 

Ekipa danas popodne na stadionu Čukaričkog ima poslednji trening pred prvo ovogodišnje gostovanje, posle čega putuje u Novi Sad.

Komentari (0)

Napiši Komentar