VESTI FK Čukarički

Lalatović: U Lučanima bolji rezultat za psihički stabilniju ekipu--

Lalatović: U Lučanima bolji rezultat za psihički stabilniju ekipu

Čukarički sutra igra protiv Mladosti u Lučanima, a šef stručnog štaba naše ekipe Nenad Lalatović pred taj susret kaže da su podjednake šanse za pobedu i da će do povoljnog rezultata doći psihički stabilniji i manje umoran tim. 

"Imali smo malo vremena da se spremimo za tu utakmicu. Dosta smo se ispraznili protiv Zvezde u pokušaju da napravimo dobar rezultat. Nismo u tome uspeli i evo posle dva dana igramo sa Lučanima koji imaju možda jedan od najiskusnijih timova u ligi sa odličnim trenerom Neškom Milovanovićem. On je prekaljeni supreligaški trener kog ja jako cenim kao stručnjaka. Teško gostovanje za nas", rekao je Lalatović. 

Utakmica 19. kola Mladost - Čukarički igra se u sredu 29. novembra od 17 časova. 

"Mi znamo da oni nemaju zadnje dve-tri utakmice pobedu i daće sve od sebe da prekinu tu seriju, a mi moramo dati sve od sebe da nastavimo ove naše dobre igre i serije rezultata", pojasnio je šef. 

Kako je dodao, nema bolje ekipe, a pobediće ona koja bude bila manje umorna i psihički stabilnija i spremnija. 

Upitan da li je tim Čukaričkog posle poraza od Zvezde uzdrman na psihičkom planu, Lalatović je rekao da nema potrebe, jer su fenomenalno odigrali. "Smatram da smo u svemu tome mi pobednici, odigrali su fenomenalno. Rekao sam igračima da je Zvezda izvela najjači mogući sastav protiv Čukaričkog, što je pokazatelj da su se pribojavali naše ekipe, a razlog su dobre partije mojih igrača. Rekao sam im i da su u 90 minuta pokazali da su ravnopravan protivnik. Ako je Zvezda i bolja u nekim segmentima to je vrlo mala razlika i to za strance. Ovako smo egal i jako sam ponosan na svoj tim i klub za koji radim". 

Lalatović je na kraju rekao da je sad najbitnije da ekipa u Lučanima pokuša da se pokaže u što boljem svetlu "da bi se još više digli i da pokušamo da napravimo povoljan rezultat"

Čukarički je trenutno šesti na tabeli sa 31 bodom. 

Komentari (0)

Napiši Komentar