VESTI FK Čukarički

Lalatović: Rad je blagi favorit, ali nas to ne remeti--

Lalatović: Rad je blagi favorit, ali nas to ne remeti

Čukarički u sedmom kolu gostuje Radu na Banjici i uoči tog susreta šef našeg stručnog štaba Nenad Lalatović kaže da je protivnik blagi favorit, ali da to ne remeti njegovu ekipu za dobar rezultat. 

„Očekujem teško gostovanje, možda najteže do sad. Oni su na krilima pobede iz Šapca, a Rad nam nije ležao ni u prethodnoj sezoni. U poslednje dve utakmice jednu smo igrali nerešeno i izgubili, pa kad se to uzme u obzir, kao i to što je protivnik na domaćem terenu, oni su blagi favoriti. Veoma poštujem Rad, njihovog trenera Gordana Petrića i igrače. To je jedan od mojih omiljenih klubova u ligi, beogradski klub koji ima svoje navijače, ali sve to nas ne sme da remeti da postignemo dobar rezultat. Dobro treniramo i daćemo sve od sebe“, rekao je Lalatović uoči tog meča. 

Utakmica na Banjici se igra u petak 25. avgusta od 20 časova, a obe ekipe imaju po sedam bodova u dosadašnjem toku prvenstva odnosno po dve pobede i jedan nerešen rezultat u šest utakmica. 

Lalatović je rekao da je veliki hendikep za našu ekipu što neće moći da brani Aleksandar Kirovski, koji je doživeo potres mozga na treningu. „Kira se sudario se sa saigračem na treningu i lekari kažu da neće moći pet do sedam dana da trenira. Ognjen Ožegović se žali na primicač pa je i on pod znakom pitanja, Docić je počeo da trenira, a na ostale mogu da računam“. 

Komentari (0)

Napiši Komentar