VESTI FK Čukarički

Lalatović pred Spartak: Za nas plej-of tek sada počinje--

Lalatović pred Spartak: Za nas plej-of tek sada počinje

Fudbalere Čukaričkog u nedelju od 19.00 časova očekuje jedna od najvažnijih utakmica ove sezone.

U okviru 4. kola plej-ofa Super lige Srbije na Banovo brdo stiže ekipa Spartaka.

Ekipa koja na tabeli ima osam bodova više u odnosu na Čuku i ekipa s kojom se naš tim direktno bori za mesto koje vodi u Evropu sledeće sezone.

- Očekuje nas jedna derbi utakmica. Igraju dve ekipe koje se bore za Evropu. Spartak je na početku plej-ofa imao nešto lakši raspored od nas. Mi smo imali Radnički, Partizan i Zvezdu, a oni to tek treba da imaju. Spartak ima igrače koji mogu da iskoriste minimalno opuštanje i reše utakmicu. Dobar su tim, ne rotiraju mnogo igrače, uigrani su - rekao je trener Čuke Nenad Lalatović i dodao:

- Za mene plej-of počinje tek od nedelje. Igrači su u dobrom raspoloženju. Spartak po kvalitetu zaslužuje gornji deo tabele. Nedavno su dobili novog trenera, Gaćinovića, i vezali su tri pobede. Ja mu ovom prilikom čestitam na tome. On je čovek kog ja jako cenim i poštujem. Želim mu puno sreće u nastavku karijere. Drago mi je da se osamostalio, jer je jedan dobar trener.

U prethodnom duelu ova dva kluba viđena je prava goleda i pobeda Čuke od 4:1. Upitali smo Lalatovića hoće li meč u nedelju doneti nešto oprezniju igru s obzirom na to da je veliki ulog u pitanju.

- Mene ne zanima kakav je ulog. Ja svoj tim neći menjati bez obzira šta je ulog. Imamo svoju filozofiju, želim da se nadmećemo sa Spartakom, igramo otvoreno, damo svoj maksimum i na kraju pobedimo. Očekujem jednu otvorenu utakmicu s obe strane, pošto i Spartak želi da se nadigrava. Ekipa koja bude bila bolja neka pobedi i mislim da u toj utakmici reba da se pokaže i naš i njihov kvalitet pa da vidimo ko je za Evropu - rekao je Lalatović.

Lalatovića može da raduje i to što je igrački kadar na okupu.

- Sem Đurića ,koji je dobio crveni karton protiv Zvezde, i povređenog Zorića ,svi igrači su na raspolaganju i to me raduje - jasan je bio trener Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar