VESTI FK Čukarički

Lalatović pred gostovanje u Čačku: Borcu od srca želim da ostanu u Super ligi, imaju kvalitet za to--

Lalatović pred gostovanje u Čačku: Borcu od srca želim da ostanu u Super ligi, imaju kvalitet za to

Fudbaleri Čukaričkog u sredu gostuju ekipi Borca, a trener našeg tima Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred meč u Čačku.

Podsetimo, utakmica se igra od 15.00 časova u okviru 26. kola Super lige Srbije.

- Očekuje nas jedna teška i neizvesna utakmica. Borac ima dosta dobrih igrača, pogotovo su opasni s krilne pozicije. I nama i njima su bodovi preko potrebni. Nama za Evropu, njima za opstanak. Zato mislim da će biti teško i ko bude bolje neka pobedi. Borac je u meču sa Radničkim iz Niša pokazao da su kvalitetna ekipa - rekao je Lalatović i dodao:

- Odigrali su 1:1 i imali još nekoliko šansi u meču gde su Radnički svi videli kao pobednika. Zatim je Radnički pobedio Partizan, što jasno govori koliko je "jak" taj bod Čačana. S druge strane, naša pobeda protiv Bačke od 5:0 ne mora ništa da znači. Bio je to dan kada je sve ulazilo.

Lalatovića za Čačak vežu lepe uspomene s obzirom na to da je svojevremeno trenirao Borac.

- Mogu slobodno sada da kažem da je mi je Borac u neku ruku obeležio dosadašnju karijeru. Otišao sam tamo iz Zvezde i sa dna tabele smo se digli do samog vrha. Period koji sam proveo tamo uvek ću pamtiti. Borac je ekipa koja, po kvalitetu, svakako ne zaslužuje da se nađe na ovom mestu na kom je sad i ja sam ubeđen da će do kraja šampionata pokazati taj kvalitet i ostati u Super ligi. To im od srca želim - jasan je bio Lalatović.

Interesovalo nas je i to koliko je teško psihički spremiti ekipu za Borac kada već za vikend sledi utakmica sa Partizanom, odnosno da li igrači mogu da ne razmišljaju o derbiju.

- Kod mene moraju da razmišljaju samo o narednom protivniku. Partizan je tek u nedelju, za njih ima vremena posle Borca. Svi moraju da budu koncentrisani samo na narednog protivnika i da daju svoj maksimum kako bi izvukli što bolji rezultat. Podsetimo, bodovi su nam bitni u toj borbi za Evropu - rekao je Lalatović.

Komentari (0)

Napiši Komentar