VESTI FK Čukarički

Lalatović posle Voždovca: Trebalo je ranije da završimo posao--

Lalatović posle Voždovca: Trebalo je ranije da završimo posao

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović bio je zadovoljan posle pobede nad Voždovcem u okviru 35. kola Super lige Srbije, ali ne toliko realizacijom koja, na kraju, nije koštala naš tim bodova.

Podsetimo, Čuka je savladala gradskog rivala rezultatom 2:1, ali su naši fudbaleri propustili veliki broj prilika da postignu još neki gol i ranije reše pitanje pobednika.

- Voždovac igra jako lep fudbal i ima kvalitetne igrače što su pokazali i protiv nas sada. Nisu došli na Brdo da se brane i bila je ovo jedna otvorena utakmica. Mi smo imali neke svoje šanse koje nismo iskoristili pored dva postignuta gola, ali je i Voždovac imao svoje dve ili tri sjajne prilike - počeo je Lalatović konferenciju i nastavio:

- Ono što mi je jako žao u tom prvom poluvremenu, gde smo dobro ušli u utakmicu i na vreme postigli pogodak, jeste što smo mogli da rešimo možda sve. da ne dovodimo utakmicu u pitanje. Stojanović je promašio sa pet metara. On je tačnije već dao gol i pre nego što je šutnuo i promašio je nemoguće. Posle toga je usledila kazna, ali samo zbog toga što je Voždovac igrao dobro.

Lalatović je priznao i to da igra defanzivi nije bila prepoznatljiva.

- Daleko smo stajali od njihovih igrača. Nismo bili na onom defanzivnom nivou kao ranije i Voždovac je klub koji nam je ovde možda stvorio najviše šansi. Imali su tri stopostotne i nisu ih iskoristili. Doduše, i mi smo promašili penal, zatim ta šansa Stojanovića i dve Mudrinskog.

Naredna utakmica je ona u revanš meču polufinala KUpa Srbije protiv Partizana u sredu.

- Rekao sam im da ne smeju da razmišljaju o Kupu dok se ne završi utakmica sa Voždovcem. Meni je zabranjeno da razmišljam o njemu. Mogu tek sada, i to od nedelje. Čak ne ni večeras. Trebalo bi dobro da se odmore - rekao je Lalatović.

Komentari (0)

Napiši Komentar