VESTI FK Čukarički

Lalatović: Nema favorita, Napredak i mi imamo iste šanse za pobedu--

Lalatović: Nema favorita, Napredak i mi imamo iste šanse za pobedu

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred gostovanje Napretku iz Kruševca da obe ekipe imaju podjednake šanse za pobedu, do koje će, prema njegovom mišljenju, doći ekipa koja bolje uđe u utakmicu. 

Čukarički i Napredak igraće na stadionu “Mladost”u Kruševcu utakmicu 17. kola Superlige Srbije sutra (18. novembar) od 17 časova. 

"Očekuje nas možda i najteže gostovanje ove polusezone odličnoj ekipi Napretka iz Kruševca. To je jako organizovan klub u kom sam proveo šest meseci. Igraćemo na terenu na kom gosti teško dolaze do bodova, pa i samim tim što imaju sjajnu publiku. Imaju tim da budu među prva četiri u ligi po imenima igrača. Promenili su trenera, došao je Miša Kosanović i jedini su uspeli da pobede Crvenu zvezdu što sve govori o kvalitetu našeg protivnika. Međutim, i mi poslednjih 13 utakmica imamo jedan poraz i idemo puni samopouzdanja tamo da igramo. Nadigravaćemo se, nećemo se braniti - pa da vidimo. U suštini daćemo sve od sebe da se vratimo u Beograd neporaženi, to bi za nas bio uspeh", naveo je Lalatović. 

On je dodao da ne može da se kaže ni za Čukarički ni za Napredak da je favorit , već da su šanse za pobedu podjednake. "Taj dan ko bolje uđe u utakmicu lakše će doći do pobede". 

U Čukarički se sa pozajmice iz kazahstanskog Irtiša vratio napadač Beko Ismael Fofana i kako je rekao šef, najverovatnije neće konkurisati za utakmicu protiv Napretka "jer nije došla ispisnica iz Kazahstana"

Posle deset dana u mladoj reprezentaciji trenizima sa ekipom na Banovom brdu vratili su se Miroslav Bogosavac i Petar Mićin. "Kirovski je operisan, Mudrinski i Đurić su počeli da treniraju u teretani, naravno ne mogu još da trče, kao i Zorić. Povređen je još i mladi Tedić"

Ekipa Čukaričkog danas od 14 časova ima trening na svom stadionu, posle kojeg odlaze u Kruševac. "Stižemo na večeru, šetnja sutra i mali sastanak, pa utakmica", dodao je šef. 

Domaće prvenstvo nastavlja se danas posle dvonedeljne reprezentativne pauze. Čukarički je u poslednjem 16. kolu pobedio Vojvodinu sa 2:1 i trenutno naša ekipa ima 28 bodova i deli petu poziciju sa Voždovcem. 

U pauzi je Čukarički pobedio grčki AEK sa 1:0 u prijateljskom susretu u Atini. 

Komentari (0)

Napiši Komentar