VESTI FK Čukarički

Krunić: Pribojavao sam se Radnika, čestitke igračima na pobedi--SimoKrunic

Krunić: Pribojavao sam se Radnika, čestitke igračima na pobedi

Trener Čukaričkog Simo Krunić bio je više nego zadovoljan posle pobede nad neugodnom ekipom Radnika u okviru 28. kola Super lige Srbije.

- Čestitam obema ekipama na borbi, naravno pre svega mojim momcima koji su se borili do poslednjeg minuta. Prema Radniku imam specijalne emocije, posle dve godine pauze oni su me vratili u srpski fudbal. Bila je ovo teška utakmica za mene, svi znaju kakav ja odnos imam prema njima. Teško je igrati, na neki način, protiv braće – rekao je Krunić, koji je potom nastavio:

- Videli ste i koliko sam želeo pobedu, bez obzira na sve. Bio sam i nervozan, i pored odnosa koji gajimo. Strepeo sam da u poslednjih deset minuta ne primimo neki gol, 2:0 je najteži rezultat. Kad već nismo iskoristili da rezultat bude sigurniji, ali nije nam to radnik ni dozvolio. Možete da budete bolji 80 minuta, a da se sve u fudbalu okrene u poslednjih deset minuta. Želja mi je da sa Radnikom ove sezone odigramo još jednu utakmicu, pa ko bude bolji neka pobedi.

Krunić je potom naglasio da se pribojavao susreta protiv veoma kvalitetne ekipe iz Surdulice.

- Gledajući Radnik kako je igrao sve prethodne utakmice, pribojavao sam ih se. Nekad vas sve krene, imate dobar dan, mi smo to imali. Normalno da oni imaju kvalitet, bojao sam se i njihovog trenera kojeg odlično poznajem. Igrači su ušli sa sto odsto u ovaj meč, na kraju su oni to sve izneli, čestitam im na tome. Ponavljam, radnik je odlična ekipa, a imao sam i velikog trenera preko puta.

Komentari (0)

Napiši Komentar