VESTI FK Čukarički

Krunić: Pokušavali smo, Partizan kaznio naše greške--SimoKrunic

Krunić: Pokušavali smo, Partizan kaznio naše greške

Trener Čukaričkog Simo Krunić nije bio zadovoljan posle poraza u Humskoj od Partizana, drugog za samo deset dana, ovoga puta ubedljivog (3:0).

– Nisam zadovoljan. Iznervirao sam se na kraju utakmice, zbog toga što je Ovusu dozvolio sebi da dobije žuti karton, bez ikakve potrebe, pa će morati da propusti naredni meč protiv Crvene zvezde. Partizanu čestitam na zasluženoj pobedi. mi nismo iskoristili svoje šanse. Protiv ovakvog tima, ako ne iskoristite svoje prilike, baš kao što je bilo prošlog puta, nemate šta da tražite. Tada smo dali dva gola i izgubili, sada nijednom nismo zatresli njihovu mrežu, te je i nemoguće na taj način ostvariti pobedu – realan je bio Krunić.

Šef struke Brđana je potom pohvalio ekipu Partizana, a govorio je i onome što predstoji timu sa Banovog brda.

– Pričaju da je Partizan u krizi. Već sam rekao da imaju odličnog trenera, kvalitetne igrače, teško je sa njima igrati, za mene su oni odlična ekipa. Ljut sam na sebe, ne mogu na igrače da budem. Smetaju mi neki detalji, gde je moglo bolje. Da smo iskoristili tu prvu priliku, koju je imao Tedić, imao je on posle još jednu šansu... Teško je očekivati da mi nadigramo Partizan. Pokušavali smo iz kontri i polukontri, da igramo odgovorno, ali nije nam uspelo. Normalno je da će u tom slučaju Partizan da vas kazni i da ćete izgubiti utakmicu. Još jednom bih čestitao svojim igračima, dali su sve od sebe – rekao je Krunić, koji je potom dodao:

– Objektivno, a već sam to i pričao, mi se borimo sa Lučancima za četvrto mesto. Sad je bod razlike, imamo još uvek prednost, ali i teži raspored na početku. Posle ćemo možda moći to da nadoknadimo. Biće borba sa njima do kraja, ali to smo i znali, to smo očekivali. Svaki bod bi nam bio zlatan. Nismo uspeli protiv Partizana, okrećemo se mečevima protiv Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Biće jako teško.

Komentari (0)

Napiši Komentar