VESTI FK Čukarički

Krunić po povratku iz Nemačke i Portugala: Velika čast je raditi u reprezentaciji Srbije--SimoKrunic

Krunić po povratku iz Nemačke i Portugala: Velika čast je raditi u reprezentaciji Srbije

Čukarički će u subotu (17 časova) u okviru 28. kola Super lige ugostiti Radnik. Brđani će pokušati da se revanširaju za poraz u prvom delu sezone Surduličanima (1:0). Ekipa se kompletirala posle reprezentativne pauze, sa turneje u Nemačkoj i Portugala došli su prvi trener Čukaričkog i pomoćni trener u stručnom štabu A selekcije Srbije Simo Krunić, kao i Miroslav Bogosavac, koji je debitovao za Orlove.

Iz selekcije Crne Gore stigli su Asmir Kajević i Boris Kopitović, u mladoj reprezentaciji bili su Miladin Stevanović, Aleksandar Đorđević i Stefan Veličković, dok su sa Omladinskom selekcijom Srbije bili Slobodan Tedić i Milutin Vidosavljević.

- Velika čast je raditi u reprezentaciji Srbije. Jedna dimenzija je pripremati mečeve sa vrhunskim reprezentacijama kao što su Nemačka i Portugal, sasvim nešto drugo su utakmice na domaćim terenima, bez želje da bilo koga potcenim. Bilo je ovo i za mene veliko iskustvo. Takođe, video sam da je atmosfera u reprezentaciji sjajna, a sa selektorom Krstajićem imao sam odličnu saradnju – istakao je Krunić.

U međuvremenu, prilikom Krunićevog „odsustva“ sa Banovog brda, sa desetkovanom ekipom radili su njegov pomoćnik Igor Bondžulić, te treneri u stručnom štabu, Pavle Delibašić i Zoran Rendulić.

- Znali smo da će na treninzima u ovom periodu postati samo deset igrača, pa smo prema tome i napravili sistem rada. Očigledno je, po onome što sam zatekao pri povratku, da je rađeno veoma dobro. Naravno da nam šričinjava ogromno zadovoljstvo i satisfakciju što Čukarički ima toliki broj reprezentativaca, nadam se da će taj trend biti nastavljen i ubuduće.

Naredni rival je Radnik, ekipa koja po rečima Sime Krunića nikako „ne leži“ Čukaričkom.

- Surduličani protiv nas u poslednja tri meča nisu izgubili, imaju dve pobede i jedan remi. Ozbiljan su tim, blizu toga da obezbede plasman u plej-of.Čeka nas veoma zahtevna utakmica - zaključio je Simo Krunić, šef stručnog štaba Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar