VESTI FK Čukarički

Krunić: Naš pristup odlučio pobednika, ništa drugo--SimoKrunic

Krunić: Naš pristup odlučio pobednika, ništa drugo

Priznao je šef stručnog štaba Čukaričkog Simo Krunić da se pribojavao meča protiv Voždovca, ekipe koja se silno pojačala u zimskom prelaznom roku. Baš zbog toga je pohvalio svoje igrače, prvenstveno zbog pristupa igri, na kraju im i čestitao na zasluženoj pobedi.

- Jesmo se pribojavali ove utakmice, ali se to okrenulo na našu stranu. Ovo što smo videli nije realna slika Voždovca. Drago mi je da su moji igrači rivala shvatili kao veoma dobru ekipu, što je njihov pristup meču bio maksimalan. Mi smo se zaista pribojavali Voždovca, ja lično pre svega, pa sam to preneo i na igrače. Videli ste kako su odigrali u prvom kolu nastavka protiv izuzetno dobrog Napretka, po snazi, odnosu i kvalitetu Voždovac zaslužuje mnogo bolje mesto na tabeli – kazao je Krunić, koji je potom nastavio:

- Bio bih presrećan i da smo pobedili sa 1:0, golom u 90. minutu. Nisu našem rivalu neke stvari polazile za nogom, možda im je i teren problem, s obzirom da igraju na „veštaku“, trebalo je malo vremena da se priviknu. Pobednika utakmice presudio je samo naš pristup, ništa drugo. Kad očekujete tako dobrog protivnika, onda se borite za svaku loptu, za svaki aut, tako da igračima idu sve čestitke.

Krunić je još jednom istakao kvalitete rivala, i poželeo im mnogo sreće u nastavku takmičenja u Super ligi:

- Poželeo bih Voždovcu i mom prijatelju Draganu Aničiću sve najbolje u narednom delu prvenstva. Čak sam razmišljao, gledajući tabelu pre našeg meča, da oni pobedom mogu da uhvate priključak za plej-of, sa te strane utakmica im je bila izuzetno bitna. Ali, od ogromnog značaja bila je i za nas, da vratimo samopouzdanje posle poraza u Nišu.

Komentari (0)

Napiši Komentar