VESTI FK Čukarički

Krunić: Mudrinski mi je vratio sto puta, vratiću i ja njemu-OgnjenMudrinski-SimoKrunic

Krunić: Mudrinski mi je vratio sto puta, vratiću i ja njemu

Trener Čukaričkog Simo Krunić bio je vidno zadovoljan posle osvojenog boda protiv Partizana u derbiju kola, te zbog činjenice da je njegova ekipa prekinula niz od dva vezana poraza.

- Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na borbenosti, a mom timu na osvojenom bodu. Videli ste da smo posle izjednačenja pokušavali da dođemo i do pobede, nismo se branili. Na kraju smo imali i dve-tri prilike, koliko nismo uspeli da stvorimo tokom čitavog meča. Igrači su se izdigli u poslednjih 15 minuta. Umesto da nas Partizan stisne, mi smo bili ti koji su stvarali šanse. Hteo bih posebno da čestitam Mudrinskom, opet nas, kao što je rekao, spašava. Za mene je on jedan od najboljih centarforova u Ligi. Namestilo mu se tako da nije igrao, treba mu vremena posle dve neugodne povrede, mora da bude strpljiv. On je meni vratio sto puta, vratiću i ja njemu – iskren je bio Simo Krunić.

Trenera Čukaričkog novinari su na konferenciji pitali o velikom broju mladih igrača u prvom timu.

- Dosta nam je igrača bilo van stroja, Ovusu nije mogao da igra zbog temperature, Kajević je igrao pod temperaturom, Birmančević je imao dosta problema sa stomakom, Kopitović je imao kartone... Jednostavno, to je ono što mi imamo, to su kvalitetni mladi igrači. Ne vidi se razlika kad su oni na terenu u odnosu na starije igrače. Žao mi je što Vidosavljević nije iskoristio jednu od dve dobre prilike, mlad je, jedan od najboljih igrača u tom godištu koje sam ja gledao, voleo bih da je dao gol zbog njegovog samopouzdanja. Pojedinačno ne volim da ističem igrače, ali Šapić je bio odličan, Veličković kad je ušao takođe, Tedić, Đorđević, svi su se borili do poslednjeg atoma snage. Zaslužuju mesto u timu, ono njima i pripada – zadovoljan je bio Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar