VESTI FK Čukarički

Krunić: Momci su ostavili srce na terenu, čestitam im!--SimoKrunic

Krunić: Momci su ostavili srce na terenu, čestitam im!

 Šef stručnog štaba Čukaričkog. Simo Krunić bio je vrlo zadovoljan posle teške, ali zaslužene pobede protiv odlične eipe Mačve:

- Prvo, čestitke Mačvi na fer i korektnoj utakmici, ali i svojim igračima, bilo je veoma teško. Mačva igra čvrsto, tvrdo, blizu, dobro koriste prvu loptu i prostor, pretili su nam čitavu utakmicu. U prvom poluvremenu nismo baš našli odgovor na tu agresivnu igru. Teška utakmica, na našu sreću prelomila se na našu stranu. Ovo je veliki podstrek, ostavili su momci srce na terenu, jedva su ušli u svlačionicu posle meča – pohvalio je igrače Krunić.

Trener gostujućeg tima Dragan Aničić bio je realan posle meča na Banovom brdu u kojem je Čukarički zabeležio minimalnu pobedu protiv njegove Mačve.

- Moglo je da bude i drugačije, imali smo naše šanse, Čukarički svoje, mi ih nismo iskoristili. Kao što kažu u Alan Fordu, ako kaniš pobjedit ne smeš izgubiti, a za pobedu moramo da postignemo gol, a to nismo uradili. Malo zbog nespretnosti, malo zbog nesreće, a Čukarički je dao gol na način na koji to nije smelo da nam se desi. Bila je ovo više borbena nego kvalitetna utakmica, ali je mogla da zadovolji publiku – rekao je Aničić.


Komentari (0)

Napiši Komentar