VESTI FK Čukarički

Krunić: Loš rezultat, krivicu tražimo u nama samima--

Krunić: Loš rezultat, krivicu tražimo u nama samima

Trener Čukaričkog Simo Krunić najpre je sportski čestitao Zemuncima na osvojenom bodu, a svojim igračima na borbi do poslednjeg minuta.

- Istina je da smo bili dominantni, ali Zemun je imao dva izuzetna igrača, Vukadinovića i Simića, i svaki put kod oduzete lopte njih dvojica su nam pravila problem, preko njih su stvorili dosta prilika. Znali smo da su ova dva igrača jaki individualci, nismo uspeli da ih zaustavimo, Simića pogotovo, imao je dve-tri opasne situacije. Za nas je ovo loš rezultat, moramo da žalimo za propuštenim prilikama, imali smo možda četiri Situacije “jedan na jedan” sa njihovim golmanom. Treba da tražimo krivicu za loš početak prvenstva u nama samima, nismo iskoristili mnogobrojne prilike. Posle gola Zemuna pokušavali smo na sve načine, ali nismo uspeli. Ostaje nam da se konsolidujemo i spremimo za sledeći meč, valjda će tada biti malo sreće i na našoj strani – istakao je Krunić.

Trener gostiju Milan Milanović bio je zadovoljan krajnjim ishodom meča na Banovom brdu.

- Mislim da je ovo zaslužen rezultat. Velikom borbenošću i taktičkom disciplinom uspeli smo da dođemo do boda, smatram ovo velikim uspehom. Čukrički je bio dominantan tokom celog meča, međutim i u prvom poluvremenu, gde su oni vodili sa 1:0, imali smo tri-četiri momenta gde smo mogli da dođemo do gola. Bez obzira što smo i mi imali dosta sreće u nekim trenucima. Gol Simića je gol koji je on zaslužio, možda je mogao i još jedan da postigne, ali da ne preterujemo. Odskočio je od svih i dokazao svoju klasu. Čukarički je odigrao finu i korektnu utakmicu, igrali su napadački, zreliji su od nas, ali u momentu u kojem smo se mi našli, mislim da je ovo ravno pobedi. Čestitam mojim igračima koji su tek izašli iz kadeta, govorim o Ristoviću i Namculoviću, i omladincu Petroviću, koji je danas debitovao. Starijim igračima koji su prošli pripreme sa nama želim da svaku utakmicu imaju ovakav odnos, I tako ćemo uspeti da napravimo nešto značajnije – kazao je posle meča na Banovom brdu Milanović.

Komentari (0)

Napiši Komentar