VESTI FK Čukarički

Kovač produžio ugovor sa Čukaričkim, sporazumni raskid sa Tanasijevićem-StefanKovač,StrahinjaTanasijević-

Kovač produžio ugovor sa Čukaričkim, sporazumni raskid sa Tanasijevićem

Čukarički je izabrao novog trenera, klub će u narednoj sezoni sa klupe predvoditi Dušan Kerkez. Krenuli su Brđani i sa renoviranjem tima, napravili spisak potencijalnih pojačanja. Stefan Kovač je produžio ugovor sa Čukaričkim, neumorni vezista je potpisao do 2025. godine. Kovač je za Brđane odigrao 111 utakmica, postigao je 11 golova.

- On je jedan od igrača koji su se dokazali u dresu Čukaričkog. Želeli smo da produžimo ugovor sa njim, a vrlo smo se lako i brzo dogovorili. Kovač je vrlo značajan igrač za nas, a uz neke momke koji su ranije produžili ugovore, cementirali smo tim za narednu sezonu. Sada nas očekuje potraga za pojačanjima - napomenuo je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Međuvremenu, klub je sporazumno raskinuo ugovor sa štoperom Strahinjom Tanasijevićem, koji je za Čukarički odigrao 33 meča, postigao je jedan pogodak.

- Izašli smo u susret Tanasijeviću, kojem smo zahvalni za sve što je pružio u Čukaričkog. On je maksimalno odrađivao svoje obaveze, primer je vrhunskog profesionalca i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere – kazao je Grkinić.

Komentari (0)

Napiši Komentar