VESTI FK Čukarički

Kirovski: Posle poraza u Zemunu sam rekao da ćemo se revanširati pobedom-AleksandarKirovski-

Kirovski: Posle poraza u Zemunu sam rekao da ćemo se revanširati pobedom

Golman Čukaričkog Aleksandar Kirovski pred utakmicu protiv Zemuna, kluba u kom je proveo skoro dvadeset godina, kaže da je još posle poraza Brđana u gostima u prvom krugu Superlige rekao da će u revanšu njegova sadašnja ekipa pobediti. 

"Kad smo išli na utakmicu u Gornju Varoš želeo sam pobedu Čukaričkog možda više od svih. Posle poraza sam im još tad u Zemunu rekao da čekam 3. decembar i da ćemo se na Brdu sigurno revanširati. Sve je izrečeno bez lažne skromnosti, nebitno da li ja branim ili ne, bitno je da Čuka pobedi", rekao je Kirovski, koji zbog nedavne operacije sutra neće biti na golu. 

Čukarički dočekuje Zemun u utakmici 20. kola domaćeg prvenstva u nedelju 3. decembra od 17 časova na Banovom brdu što je njihovo prvo gostovanje od povratka obe ekipe u prvi rang takmičenja. 

"Zemun je za mene više od kluba, ne umem to da objasnim. Poznajem svaki ćošak prostorija i stadiona. Tamo sam bio od svoje 7 do 26 godine sa pauzom koju sam proveo u Crvenoj zvezdi. Ne mogu tu emociju da poredim sa nekim drugim klubom, jer je Zemun za mene bio kuća. Naravno, drago mi je što ću ponovo videti neke od meni dragih Zemunaca, kao što je Nikola Vujošević nekadašnji legendarni kapiten Zemuna", naveo je Kirovski. 

Upitan da li će mu biti teže što će iz u publike gledati utakmicu protiv bivšeg kluba naš golman je potvrdno odgovorio. "Teže mi je što neću biti na terenu. Sedeću iza naše klupe i jedino još što mogu da kažem je da bi voleo da mi je gostovanje u Gornjoj Varoši bila prva i poslednja takva utakmica u životu. Teško je i neugodno". 

Kirovski je prvi golman Čukaričkog - naša dvanaestica, a na golu ga poslednja četiri kola menja jednako dobar Nemanja Belić. Kirovski je 17. novembra operisao kilu u Minhenu, a danas je skinuo konce sa rane i kaže da se oseća odlično. 

"Krećem sa ozbiljnim treninzima kod (kondiconog trenera) Andreje Milutinovića kom potpuno verujem, a to je najvažnije. Tipujemo da ću za prozivku biti spreman i to je termin koji ciljam. Koristiću narednih mesec dana da se skroz oporavim"

Sutrašnju utakmicu publika na Banovom brdu može da gleda besplatno sa Istočne tribine, a karte za Zapad po ceni od 300 dinara biće u prodaji na balagajni stadiona od 15.30h. 

 

Komentari (0)

Napiši Komentar