VESTI FK Čukarički

Kerkez: Nisam zadovoljan porazom, ali bilo je i dobrih stvari--

Kerkez: Nisam zadovoljan porazom, ali bilo je i dobrih stvari

Dušan Kerkez, trener Čukaričkog posle utakmice protiv Legije, inače prve koju su Brđani odigrali na pripremama u Antaliji, bio je relativno zadovoljan:

- Podelili smo minutažu, a to nam je u ovom momentu bio cilj. Igrali smo protiv odlične ekipe Legije, ali u prvom poluvremenu uz previše respekta. To se videlo u duelima, u koje nismo ulazili “sto odsto”, zato smo lako i primali golove. Ipak, bilo je i dobrih stvari, to se posebno odnosi na reakciju u drugom poluvremenu. Nisam zadovoljan rezultatom, ne volim da gubim, bez obzira na ime protivnika. U ovom momentu je bilo dosta dobrih stvari – istakao je Dušan Kerkez, trener Čukaričkog.

Imali ste dva penala u duelu protiv Legije, prvi je Ivanović promašio, drugi je iskoristio Ovusu.

- Dešava se da veliki igrači promašuju penale, meni je bitno da žele da šutiraju. Biće i golova iz penala, kao što je već bilo u ovom meču.

Da li ste zadovoljni dosadašnjim delom priprema?

- Apsolutno. Igrači rade prilično profesionalno. Verujem u njih, ali i oni moraju više da veruju u sebe. Ova utakmica je pokazala da ne bi trebalo bilo koga da se boje. Moraju da poštuju prvo sebe, da prođemo tu barijeru, kad igramo protiv velikih klubova sa istorijom, da znamo da možemo ravnopravno da takmičimo sa njima. Svakako da je razlog mladost ekipe. Ipak, par mladih igrača je odigralo odlično – istakao je Kerkez.

Komentari (0)

Napiši Komentar